Weekendtur til skærgården del. 2

Del. 2 starter i Trollhättan (kun fordi det er her jeg selv overnatter). turen er jo som beskrevet som værende hjemkørslen på /af weekendturen til skærgården.  

Fra start vil turruten fører dig ud på de små /mindre veje med masser af sving, for det er her de store smukke svenske nåletræs skove viser sig fra sin smukkeste side, indimellem den megen nåleskov vil der dukke mange smukke små skovsøer frem, prøv at holde ben stræknings pause ved en skov sø, fornem duftene af skov og sø, fordyb dig i roen der også er at finde, nyd øjeblikket med denne tanke:. Tag aldrig noget for givet, pas på dem der står dig nærmest, for dagen i morgen kommer måske aldrig.

Kørslen på de mange små skønne veje, vil hele tiden give oplevelser med svensk røde træhuse med hvide vinduer, samt deres store tilhørende gamle hø lader, billeder på nethinde som disse, får for mig minderne frem, og tanke fra mine drenge år, som jo var i en tid hvor Emil fra Lønneberg var på alles læber.

CA. midtvejs på turen, og efter sejladsen med en gratis færger overfart over en smuk sø, så passer det nok med en let frokost eller kaffe på det MC venlige Dansk ejede Pensionatet Alebo, stedet er perfekt placeret placeret ved endnu en skov sø, (Alebo pensionat er sikker kendt af de fleste fra deres mange annoncer i MC touring klub, samt for en sponsor banner reklame her på Tourstart). 

Fra Alebo og den gode frokost køres der ned mod et mindre vandfald, vandfaldet er mere et smukt mindre vandfald over flere niveauer.

Herfra kørers der mod færgen / eller mod broen hvis det er det man er til, så sk al man bare stoppe turen ved vandfaldet, da hjemturen fører en ned til færgen i Helsingborg.

I ønskes alle en rigtig god tur, husk turen er et oplæg, ikke en dikteret løsning, turen køres af mig sammen med en flok drengerøve på en weekend.

Turen ville nemt kunne fylde fire dage på en MC Hygge tur.

I den samlede oversigt må nogle billeder betragtes som værende generelle svenske stemningsbilleder, hvorimod alle billeder under de enkelte weavepoint er fra stederne. 

 


Tour Weekendtur til skærgården del. 2 image
Author:
Tourstart plan ride share logo
Tourstart.org