Wagrain- Omvej til Grossglockner

Turen her fører dig først mod nord øst af nogle mindre veje med smuk natur, og ja det lykkedes naturligvis også at kører over et par mindre bjergpas, fra det nordligste punkt på turen inden byen Saalfelden bruges som turens vestligste punkt bruges til at kører syd over.
Når turen fra Saalfelden stikker mod syd i retning af Grossglockner, så er der på den østlige side af Zellersee  mulighed for at nyde en helt fantastisk kaffe /middags pause med områdets mest fantastiske udsigt over Zell Am See by og hele Zeller See, samt Salzburgerland's eneste gletsjerområde, Kitzsteinhorn . 
Herfra går turen hele vejen op over Grossglockner og ned til sydsiden hvor Großglockner-Hochalpenstraße ender i den smukke by Heiligenblut. (husk billetten til Großglockner-Hochalpenstraße gælder hele dagen, kan også købes til tre dage hvis man lyster).

Du /i ønskes en rigtig god tur
Ps. Med et musse klik på de enkelte blå pile i kortet, så kan du præcis se hvad der knytter sig af oplevelser /serværdigheder ved punktet (waypoint). 
Bemærk også at når du henter turen ned på din GPS,  Så får du de fremhævede oplevelser /serværdigheder, dem der her på kortet er vist med blå pile, beskrevet direkte i displayet som næste næste waypoint med serværdighednavnet, i stedet for det som du sikker kender til, nemlig et tilfældigt vejnavn, så på den her måde ved du, at du nærmer dig et interessant sted, et sted der måske er værd at stoppe op ved eller?

Tour Wagrain- Omvej til Grossglockner image
Author:
Tourstart plan ride share logo
Tourstart.org