Wagrain-Tyskland-Kitzbühel-Wagrain

Heldags tur med mange serpentinerveje og noget helt fantastisk smuk natur, alle veje på den valgte tur kan gennemkøres af alle typer Mc (ingen grusveje), dog skal det bemærkes at hvis udgangspunktet skal komme til syne igen inden eftermiddagen er helt slut, ja så bør der holdes en rimelig fart og fornuftige pauser.
Turen starter med kørsel mod vest, hvor første mindre bjergpas der overkøres er Pass Dientner Sattel med en højde på 1370M. 
Næste mindre pas der over køres i vestelig retning, er Pass Filzen Sattel med højde på 1290M. 
Ruten fortsætter med gode sving på bred vej helt frem til Saalfelden og frem til endnu et pas, nemlig Griessen Pass, med en beskedne højde af 1000M. 
Kort tid efter Griessen Pass bliver vejen lidt smallere, stadig en vej med gode sving, som vil føre ruten nord om Kufstein og ind i Tyskland. Turens stadige retning mod vest fører frem til Tatzwurm vandfaldet, en fysisk oplevelse der vil udfordre nogle, fordi her bør motorcyklerne parkeres og Mc støvler kan nu bruges som vandrestøvler på en gå tur, med den helt uoverstigelige længde af Ca.150M  (jeg ved det godt det er langt).
Efter den «Lange» gåtur og betragtningen af det smukke vandfald, ja så  fortsætter kørslen på nogle af de smukkeste veje i Sydtyskland, frem til det næste pas som er, Achen Pass der passeres i en beskeden højde af kun 941M. 
Fra Achen Pas går turen retur i en østlig retning tilbage ind i Østrig. 
I Østrig fører ruten over et par gode serpentinerveje direkte til Målområde ved det legendariske Hahnenkamm Renne, som er en klassiker i skisportens worldcup, worldcup løbet har været afholdt i Kitzbühel siden 1931.
Fra Kitzbühel fører ruten nu over dagens sidste pas, nemlig Pass Thurn i en højde af 1273M, nedkørslen mod Mittersill, er med en fantastisk smuk udsigt over hele dalen. Resten af ruten er direkte mod afslutningen i Wagrain.
Bemærk at når du henter turen ned på din GPS,  Så får du serværdighederne vist her på kortet med blå pile, vist direkte i displayet med serværdighednavnet, så du nemt ved hvad der kommer længere fremme på din rute.

Du /I ønskes en rigtig god tur.

Ps. Med et musse klik på de enkelte blå pile i kortet, så kan du præcis se hvad der knytter sig af oplevelser /serværdigheder ved punktet (waypoint). 
Bemærk også at når du henter turen ned på din GPS,  Så får du de fremhævede oplevelser /serværdigheder, dem der her på kortet er vist med blå pile, beskrevet direkte i displayet som næste næste waypoint med serværdighednavnet, i stedet for det som du sikker kender til, nemlig et tilfældigt vejnavn, så på den her måde ved du, at du nærmer dig et interessant sted, et sted der måske er værd at stoppe op ved eller?

Tour Wagrain-Tyskland-Kitzbühel-Wagrain image
Author:
Tourstart plan ride share logo
Tourstart.org