Wagrain-Togtur-Grossglockner

Alternativ kørsel er vel når man som motorcyklist kører sin motorcykel ombord på et tog, for at komme igennem et bjerg.Oplevelsen får du i turen her.
Turen starter med kørsel op i den smukke  Gasteinerdal, i bunden af dalen ligger den meget berømte kur /ski sports by Bad Gastein. Inde i centrum er der et fantastisk smukt vandfald som man bør nyde.Det er kun muligt at komme ud af Gasteinerdalen mod syd med jernbane, det er derfor den vej turen er nød til at tage. 
Når togturen er gennemfør har man forladt delstaten Salzkammergut. og er nu i delstaten Kärnten. 

Kärnten er kendt for at have mere sol og højre temperature en i Salzkammergut da delstaen grænser mod Italien. turen er efter togturen lagt på flotte veje helevejen frem til den smukke bjergby Heiligenblut, i byen kan der nydes mad og drikke flere steder.
Heiligenblut og byen hvor Grossglockner hochalpenstrasse starter som pasvej i mellem byerne Heiligenblut i delstaten Kärnten og Bruck i delstaten Salzburg  Vejen er 47,8 km lang og de 25 km af dem er i over 2.000 meters højde, ikke så underligt af det er et meget yndet motorcykel sted. Vel nede af Grossglockner hochalpenstrasse fører ruten ned til Zellersee, på højre side af Zellersee  er der et fantastisk sted med formidabel udsigt, over byen Zell am See og med kitzsteinhorn i baggrunden. resten af turen hjemover er op over et par mindre pas.
Du /i ønskes en rigtig god tur
Ps. Med et musse klik på de enkelte blå pile i kortet, så kan du præcis se hvad der knytter sig af oplevelser /serværdigheder ved punktet (waypoint). 
Bemærk også at når du henter turen ned på din GPS,  Så får du de fremhævede oplevelser /serværdigheder, dem der her på kortet er vist med blå pile, beskrevet direkte i displayet som næste næste waypoint med serværdighednavnet, i stedet for det som du sikker kender til, nemlig et tilfældigt vejnavn, så på den her måde ved du, at du nærmer dig et interessant sted, et sted der måske er værd at stoppe op ved eller?

Tour Wagrain-Togtur-Grossglockner image
Author:
Tourstart plan ride share logo
Tourstart.org