Wagrain-Slovenien-Italien-Retur

Her er turen til dem der nyder noget af det smukkeste natur i Østrig, Slovenien og Italien.
Turen kan kun gennem køres på en dag af meget rutinerede motorcykelister, og absolut kun på tørre veje. Turen skal fløjtes til afgang straks fra morgenstunden, så er man retur i Wagrain til aften buffet og hygge.Der er ikke så meget at sige om turen, ud over at Slovenien's højeste og så absolut også det smukkeste bjergpas er med på ruten, der er et par skønne pas i Italien, samt naturligvis Østrigs højeste bjergpas, da turen har passage over Grossglockner High Alpine Road på hjemvejen.
Du /i ønskes en god tur (Hvis tiden skrider, så tag motorvejen retur efter Kreuzberg pas, punkt 15, så undgår i Grossglockner High Alpine Road på hjemvejen).

Ps. Med et musse klik på de enkelte blå pile i kortet, så kan du præcis se hvad der knytter sig af oplevelser /serværdigheder ved punktet (waypoint). 
Bemærk også at når du henter turen ned på din GPS,  Så får du de fremhævede oplevelser /serværdigheder, dem der her på kortet er vist med blå pile, beskrevet direkte i displayet som næste næste waypoint med serværdighednavnet, i stedet for det som du sikker kender til, nemlig et tilfældigt vejnavn, så på den her måde ved du, at du nærmer dig et interessant sted, et sted der måske er værd at stoppe op ved eller?

Tour Wagrain-Slovenien-Italien-Retur image
Author:
Tourstart plan ride share logo
Tourstart.org