Wagrain-Cortina D'Ampezzo-Retur GrossGlöckner

Ruten her er ABSOLUT kun for folk der er rutinerede i motorcykel kørsel på udfordrende alpeveje, med mange serpentinerveje og tekniske kurver.
Kan og vil du køre fra Wagrain fra morgenstunden (Ruten kan kun gennemkøres som endagstur i tørvejr, sikkerhed først), og er du risikovillige nok til at ville acceptere at du måske først kommer hjem lige før desserten på hotellets aftenbuffet, ja så er turen her absolut en fantastisk mulig, der skal køres fornuftigt hele dagen, så er der også tid nok til pauser med udsigt til områdets absolutte smukkeste natur undervejs.
Ruten vil bringe dig over nogle af Dolomitternes absolut bedste og smukkest bjerg pas, og ja naturligvis skal der køres retur over Grossglockner High Alpine Road på hjemvejen, alt andet ville være blasfemi, særligt når ruten lover det bedste af det bedste.Du /I ønskes en rigtig god tur.
Ps. Med et musse klik på de enkelte blå pile i kortet, så kan du præcis se hvad der knytter sig af oplevelser /serværdigheder ved punktet (waypoint). 
Bemærk også at når du henter turen ned på din GPS,  Så får du de fremhævede oplevelser /serværdigheder, dem der her på kortet er vist med blå pile, beskrevet direkte i displayet som næste næste waypoint med serværdighednavnet, i stedet for det som du sikker kender til, nemlig et tilfældigt vejnavn, så på den her måde ved du, at du nærmer dig et interessant sted, et sted der måske er værd at stoppe op ved eller?

Tour Wagrain-Cortina D'Ampezzo-Retur GrossGlöckner image
Author:
Tourstart plan ride share logo
Tourstart.org