Wagrain-øst-Grossglockner hjem

Heldags tur med mange km, mange snoede veje /serpentinerveje og noget helt fantastisk smuk natur, alle de valgte veje på turen, kan gennemkøres på alle typer Mc, dog skal det bemærkes at hvis udgangspunktet skal komme til syne igen inden desserten serveres på hotel buffen...., ja så skal der holdes en fornuftig og forsvarlig fart.
Turen starter med kørsel mod øst /syd øst, her kommer der efter Ca. 25 km de første af mange gode brede sving op af Tauernstrasse mod Obertaueren i en højde af 1783M
Nedkørslen fra Obertaueren er igen med gode sving på bred vej.
Næste strækning der køres på er på en lidt mindre vej, dog stadig en rigtig fin vej med masser af sving, sving der vil føre op til Turracherhöhe i en høje af 1763M, i Byen er der en af de mest spektakulære «Bobslæde baner» i verden. Er man til en oplevelse ud over det sædvanlige, så prøv det fordi du kan det nu.
Turen fortsætter nu ind på Nockalmstrasse som for de fleste motorcykelister er kendt som Mc drømme land, masser af sving i et natur beskyttet område (Betalingsvej).
Næste smukke udfordring er op og nedkørslen kørslen over Katschberg Pass i en høje af 1641M, Efter nedkørslen benyttes der motorvej på Ca. 18Km for lige at blive luftet maskinen igennem frem til byen Gmünd (Byen hvor Ferdinant Porsche byggede den første bil, så naturligvis er der her et Porsche musseum, pas på tiden, hvis du køre turen som en heldagstur). I byen Gmünd starter en at dagen helt store naturoplevelser, nemlig opkørslen til Europas højeste og største dæmning, på nogle helt utrolige smukke veje med tuneller og skarpe sving som fører frem til et helt fantastisk smuk sted nemlig Malta kölnbreinsperre (Dæmningen), når man er på stedet bør man måske lige tænke over hvilen bedrift det har været bare at få materialerne kørt frem til byggepladsen.Turen ned fra Malta kölnbreinsperre er mindst lige så smuk.
Næste strækning er en transportstrækning for at komme frem til den smukke by Heiligenblut, byen er kendt som start byen når der køres nord over Grossglockner Hochalpenstrasse. Alle der kører på Mc over Grossglockner syntes det er noget særligt, det er helt utroligt så smukt her er, vejen er usædvanlig bred og i rigtig god stand. Grossglockner Hochalpenstrasse's mest ikoniske Biker spot er og bliver P pladsen på Edelweissspitze i en højde af 2571M.Herfra er det bare snuden i retning nord øst og hjemad mod Wagrain igen.

Du /I ønskes en rigtig god tur.
Ps. Med et musse klik på de enkelte blå pile i kortet, så kan du præcis se hvad der knytter sig af oplevelser /serværdigheder ved punktet (waypoint). 
Bemærk også at når du henter turen ned på din GPS,  Så får du de fremhævede oplevelser /serværdigheder, dem der her på kortet er vist med blå pile, beskrevet direkte i displayet som næste næste waypoint med serværdighednavnet, i stedet for det som du sikker kender til, nemlig et tilfældigt vejnavn, så på den her måde ved du, at du nærmer dig et interessant sted, et sted der måske er værd at stoppe op ved eller?

Tour Wagrain-øst-Grossglockner hjem image
Author:
Tourstart plan ride share logo
Tourstart.org