Vesterhavet – Hanstholm og omegn

Vesterhavet er kendt, elsket og frygtet. Her på denne tur, er der dog ikke noget at frygte. Eneste du behøver at frygte, er at blive fanget af Vesterhavets charme. Nu du alligevel er her, så hvorfor ikke køre lidt rundt og få en oplevelse?

Naturen og historien spiller en stor rolle i denne del af Danmark, hvilket er ganske forståeligt da selv vi som kun kommer sjældent herud, kan se hvor stærk naturen er – og det endda på en dag hvor vejret var rimeligt mildt.

Start turen i Hanstholm på havnen, hvor du kan nyde fiskebådene. Der er både de gamle træ både og de moderne stål kuttere – små som store. Livet på havnen har sin egen puls som du bedst finder ved at komme af motorcyklen og gå en tur.

Så er det op på hesten og ned til næste holdested, som er Bunker museet. Det er et friluftsmuseeum som ligger i området nord og syd for Hanstholm. Batteriet ligger i meget flotte omgiveler i klitterne, så bare det at gå en frisk tur er godt. Ja, man skulle tro at det var
Fodslaw – men det er en god kombination at at sidde på motorcyklen og få gang i benene.

Denne tur slutter i Nr. Vorupør. Dette er et af de få steder i Danmark hvor skibene endnu trækkes op på land. Årsagen findes i at det ikke var muligt at anlægge en havn, og da skibene var relative små, blev der anlagt et wire træk til at få skibene bjærget op på stranden. Konceptet har da vist sin bæredygtighed, og det er helt fantastisk at se når der lander et skib på stranden.

Meget turist venligt, som giver nogle uforglemmelige oplevelser.

Tour Vesterhavet – Hanstholm og omegn image
Author:
Tourstart plan ride share logo
Tourstart.org
nr. vorupør, bunker museum, hanstholm, vesterhavets, naturen, danmark, bunker, fodslaw, nr, aring;rsagen