Thy Træf Fællestur 2016 Fredag

Thy Træf's fællestur om fredagen har afgang kl 1200 udenfor indgangen så mød blot op og vær klar til at få en god oplevelse. Turen er selvfølgelig gratis og alle er velkommen.
Turen er knap 100 km så vær sikker på at du har tilstrækkeligt med bensin.

I år er turen anderledes end tidligere da vi starter med at køre mod Villerslev. Turen går gennem Nationalpark Thy til Thisted Bryghus.

Nationalpark Thy har været nationalpark siden 2007 og blev den første nationalpark i Danmark. Formålet med nationalparker er at bevare, styrke og udvikle den specielle natur som er i nationalparken. For Thy's vedkommende er det den særlige klitnatur og de kulturhistoriske spor som knytter sit til klitlandskabet som er bevaringsværdig. Her er gode muligheder for friluftsliv og naturoplevelser - og selvfølgelig kan man med stor fornøjelse nyde landskabet når motorcykel turen går gennem nationalparken.

Thisted Bryghus har en historie helt tilbage til 1902 og ejes i dag af mere end 2000 aktionærer som samles hvert år i Thy Hallen til en orientering om bryghusets status - og ikke mindst maden og test af om øllet stadig er på samme høje niveau som året før.. Og det er altid samme høje niveau.... Dette arrangement kaldes "Den 4. højtid" og det er en sand folkevest. Til den 4.højtid i 2016 kom 1269 aktionærer så der er utrolig stor opbakning omkring det lokale bryghus.
Du får selv mulighed for at prøvesmage øllet i forbindelse med rundvisningen og det er Thisted Bryghus som leverer alt øl til Thy Træf, så mon ikke også du får det smagt når vi kommer tilbage til træfpladsen.

Link til fællestur Lørdag

Tour Thy Træf Fællestur 2016 Fredag image
Author:
Tourstart plan ride share logo
Tourstart.org
tr, turen, villerslev, nationalpark, thy, thisted, bryghus, danmark, thy's, hallen, den, du