Sydsjælland Køge til Krokodille Zoo

Et  af verdens fineste krokodille-terarrier ligger på Falster — Krokodille Zoo. Eneste terarrie hvor alle 27 arter af krokodiller er præsenteret. Hvad der startede som en hobby hjemme i badekaret, har bredt sig til et EU-støttet terarie med udsætning af hjemmeavlede krokodillerunger som sættes ud i de steder i verden hvor den respektive art er truet af udslettelse — og dette bør støttes med et besøg.
Turen starter lidt fra Køge Marina på Værftvej. Marinaen kan samtidigt være mødested inden start.
Der køres gennem det skønne Vallø hvor det gamle smukke slot passeres. Dette kan spores tilbage til 1600-tallet og tjener i dag som en stift for ugifte, fraskilte kvinder og enkefruer af adelig oprindelse.

Der fortsættes gennem Hårlev, Vemmetofte og Faxe Ladeplads med mulighed for pause og tankmulighed.
Videre forbi Sjolte Strandhuse og til Præstø — igen med pausemulighed og toiletter. 
OBS! Strækningen fra Faxe Ladeplads til Præstø huser ofte let skjulte fotovogne som henter sin månedsbonus på strækningen — Hold fartgrænsen!
Mern, Stensved og Farø broen passeres og der drejes fra efter første afkørsel efter broen.

Et godt råd: KLAP IKKE  træstammerne nede i vandet inde på terarriet!
Café med kaffe og sandwich på stedet.
Fodringstimen — eller Snappy Hour — bør opleves!

OBS! HUSK, hvis du vil køre turen omvendt (med slut som start) vender du blot turen i venstre kolonne på ikonet med de to modsat-vendte pile når du er inde på linket/turen før du downloader den.


Tour Sydsjælland Køge til Krokodille Zoo image
Author:
Tourstart plan ride share logo
Tourstart.org
falster, krokodille, zoo, eu-st, marina, vall, vemmetofte, faxe, ladeplads, sjolte, strandhuse, pr, str, hold, stensved, far, klap