Skærgårds tur Del 1.

Bemærk weekendturen er i 2 dele.
 Turen er planlagt efter et ønske om se noget som vi ikke selv har for meget af langs vores egne smukke veje, nemlig skærgård og kuperet terræn, samt masser af skov og skovsøer..
 

Del 1. starter ved Københavns lufthavn og over Øresundsbroen

 Ca. 20 km nord for Helsingborg drejes der fra motorvejen, hvorefter der køres over Hallandsåsen, på en lidt østligere rute, fordi der her findes en usædvanlig snoet vejstrækning, med masser af gode sving og nogen terræn forskel.

 Efter overkørslen af Hallandsåsen kommer der en transport strækning, som bruges på at komme frem til en hel del landevejs kilometer nord for Halmstad, hvorfra tur ruten fortsættes på de lidt mindre veje til nord for Göteborg. Her krydses Göta elven over Alvsborgbroen, broen er 47M høj, og er skibs ruten til Trollhättan, kørslen over broen giver mod venstre en fantastisk udsigt ind mod Göteborg, og hvis heldet er der, kan man se nogle meget store skibe sejle meget tæt på land. 

 Efter passagen over Alvsborgbroen er der direkte kørsel til skærgården, med en gratis færge tur frem mod byen Marstrand, hvor frokosten bør indtages. Herefter lidt mere skærgårdkørsel frem til Håby, som for alle Gamle danske Norgeschauffører var P pladsen der skulle byttes en løgn på, vi drikker bare kaffe her. Fra Håby er der masser af skov og skovsøer, langs med de snoede veje inden vi ankommer til hotellet i Trollhättan, hvor Del 1.stopper foran Scandic Hotel (mit hotel valg), men Du /i kan jo selv vælge et sted på ruten, del 1 & 2 hænger som sagt samme, og vil kunne gennemføres på to dage, der skal køres frisk til med start tidlig (vi kørte kl 07.00) og med korte pauser undervejs var vi fremme kl 18.00, igen der blev kørt frisk til. 


Tour Skærgårds tur Del 1. image
Author:
Tourstart plan ride share logo
Tourstart.org