Salling rundt

Salling rundt er en storslået tur med utallige små motorcykel veje og et flot kig til Limfjorden mange steder. Salling er en halvø i Limfjorden nord for Skive. 

Turen går gennem Hvidmose forbi Hjerl Hede som er et flot skov område og snart går turen videre med fantastisk kig til Limfjorden.

Turen går videre forbi Geddal Stranenge der er et flot natur område, inden turen går videre til Spøttrup Borg som har alt det som skal til en rigtig borg, og du kan også få et godt kig til borgen ved at køre ned foran borgen, da en mc lige kan komme forbi bommene. Ellers er det desværre lidt svært at se borgen, men det godt kan lade sig gøre på motorcykel.

Glyngøre Havn er det måske tid til en pause. Her er det muligt at nyde den hyggelige havn sammen med en god is, og gå en tur rundt mellem bådene og ikke mindst den meget flotte udsigt ud over Limfjorden og Sallingsundbroen der forbinder Mors med fastlandet.

Det er muligt at lave en afstikker til Fur, da ruten går tæt forbi færgen. Efter at have passeret Hvalpsund går turen fobi Jenle, hvor Jeppe Åkjær havde sit hjem. 

Skive har nogle helt fantastiske kunstværker i deres rundkørsler, da Skive besluttede at en rundkørsel ikke bare er en rundkørsel. Det er Skive's 11 stjerne. Ikke kun er de meget flotte, men de jo helt naturligt nemme at se fra motorcyklen. Turen går forbi nogle af de 11 rundkørsler. 

De 11 stjerner er baseret på modsætninger. Det ses ved at rundkørslerne er parvis hvor det som ikke er i den ene skulptur er i den anden. Meget fascinerende. 

Tour Salling rundt image
Author:
Tourstart plan ride share logo
Tourstart.org
havn, hjerl, hede, sp, middelalderborg