Nordsjælland Cafe Skovbrynet

Nordsjællandske små veje kan få smile frem på en hver mc-kører. Denne tur går til den lille hyggelige Cafe Skovbrynet i udkanten af det gamle Helsingør - eller Elsinore - som den oprindeligt hed og kan spores tilbage til år 1288. Caféen ligger i skovkanten og deler "drivhus" med et loppemarked - så er du til antikke ting over kaffen og dagens kage - de har nogle ganske gode sandwich - så er denne lige noget for dig.
Turen starter i udkanten af Roskilde på Frederiksborgvej og mødested kan være på Circle K i rundkørslen Frederiksborgvej og Sankt Clara Vej. HUSK at din GPS fører dig ud til startpunktet på Frederiksborgvej. Turen - som der gives svinggaranti på - kører gennem Gundsølille, Veksø, Ganløse, rundt Bastrup Sø, Kollerød, Teglværkshuse og med pausemulighed på Circle K på Kongevejen i Fredensborg. Her efter gennem Langerød, Lille Esbønderup, Tikøb og via ad den smukke Gurrevej hvor Gurre Slotsruin passeres. Vejen følges gennem Gurre og Spidsbjerg til Skovcaféen som er slutdestinationen. OBS! PAS PÅ de mange hesteryttere (tag farten af!) og kamikazefolket på deres cykler.

Turen er kørt af Nordsjællands MC Club den 2.6.24.
Henrik Jensen


Tour Nordsjælland Cafe Skovbrynet image
Author:
Tourstart plan ride share logo
Tourstart.org
nordsj, cafe, skovbrynet, helsing, elsinore, turen, roskilde, frederiksborgvej, circle, sankt, clara, vej, gps, gunds, veks, ganl, bastrup, koller