Midtsjælland Holbæk

Fordi din elskede mc nu er gået i hi i en (forhåbentlig) varm garage, er der ingen undskylding for stadig at komme ud på de små veje - dog blot i bil!
Denne korte tur på lidt over en time har sin start i Roskilde og slut på Ahlgade i Holbæk, uden en undskyldning for ikke at tage fruen med til en af byens mange små caféer i denne gade som har lagt navn til den legendariske Matador-serie.
Med start fra Sankt Claras Vej svinges der ind forbi Bistrup som i en årrække husede
det psykiatriske hospital Sankt Hans. Desværre huser stedet mange grimme historier fra fordums tid hvor behandlingsmetoderne mindede om middelalderens primitive metoder.
Har man interesse kan man besøge stedets museum og her få mere indblik i stedets historie. Bemærk iøvrigt stedets flotte gamle bygninger.
Kør videre rundt om Kattinge Sø og ad bagvejen gennem Svogerslev, Abbedved, Kirke Såby, Aastrup Skov, (med mulighed for besøg på den gamle vandmølle, Tadre Mølle) Kirke Sonnerup, forbi Munkholm Grillen, (vinterlukket i skrivende stund) Tjebberup, Dragerup Strandvej og slut Ahlgade i Holbæk.

God fornøjelse


Tour Midtsjælland Holbæk image
Author:
Tourstart plan ride share logo
Tourstart.org
fordi, denne, roskilde, ahlgade, holb, matador-serie, med, sankt, claras, vej, bistrup, hans, har, kattinge, svogerslev, abbedved, kirke, aastrup, skov