La Ruta del Cister - Saint Benoit

La Ruta del Cister és una zona de Catalunya vertebrada pels tres monestirs cistercencs existents al país: el de Santa Maria de Vallbona (a Vallbona de les Monges, a l'Urgell), el de Poblet (al municipi de Vimbodí i Poblet, a la Conca de Barberà) i el de Santes Creus (a Santes Creus, dins el municipi d'Aiguamúrcia, a l'Alt Camp).

La denominació «Ruta del Cister» va ser encunyada l'any 1989 amb la idea de potenciar el turisme en aquestes tres comarques i, amb aquesta finalitat, diversos indicadors de les carreteres, els senders i les poblacions d'aquesta àrea inclouen el logotip de la Ruta. Des dels monestirs, un dels atractius principals de la zona, es pot arribar fàcilment a diversos indrets amb una gran riquesa en gastronomia, artesania, arquitectura, paratges naturals, etc.


La Route du Cistercien est un domaine de la Catalogne structuré par trois monastères cisterciens existant dans le pays: Santa Maria de Vallbona (en Vallbona, dans Urgell) Poblet (la commune de Vimbodí dans le Conca de Barbera) et Santes Creus (Santes Creus, dans la municipalité de Aiguamúrcia, Alt Camp).
Le nom de «Route cistercienne» a été inventé en 1989 avec l'idée de promouvoir le tourisme dans ces trois régions et, à cette fin, divers indicateurs de routes, les sentiers et les villes dans ce domaine comprennent logo Route. Du monastère, l'une des principales attractions de la région, vous pouvez facilement atteindre plusieurs endroits avec une gastronomie riche, l'artisanat, l'architecture, espaces naturels, etc.

Tour La Ruta del Cister - Saint Benoit image
Author:
Tourstart plan ride share logo
Tourstart.org
la, ruta, cister, catalunya, santa, maria, vallbona, monges, urgell), poblet, vimbod, conca, barber, santes, creus, aiguam