Kullen Kullaberg 2024

Her er en anden tur-udgave end den «almindelige» til det skønne naturreservat Kullaberg (Kullen) i Sverige. Turen er på 156 km fra færgen i Helsingborg og snor sig — efter ca 10 minutter på motorvejen ud af byen — ad de mange snoede tætte skovveje (ca 25km) gennem SöderÅsen. Hold gerne ind til pause i skoven men ellers er lagt pause ind i den finurlige by Klippan, hvor hele 3 tanke er til rådelighed — det anbefales at bruge den første PREM man møder! Kaffe og sandwich kan købes samt toilet benyttes.
Endvidere er lagt en pause ind i byen Mölle kort før opkørslen til Kullabergs naturreservat. Nyd byens mange badehoteller fra en nok snart svunden tid og gaderne i «Italiener-stil» 
Efter et besøg til udsigten på toppen af klippen anbefaler vi at have husket engangsgrille samt pølser (hakkebøffer er IKKE egnet til engangsgrille!) og sovs som kan grilles på bænkene ved p-pladsen…
Husk kaffe og bikerkagen (citronmåne (fra bageren))
Der ER dog en lille cafe-udsalg på stedet.

Vi anbefaler at turen køres som en hel-dagstur — en heldags-mc-billet (inkl.2 personer)  kan købes hos Scanlines for 270,- i færgehavnen.
(Billetten kan købes for 243,- online, men pas på dette HVIS turen aflyses!)

Mødested kan være P-pladsen ved billetsalget ved færgen. Der sejles hvert 30. minut. Pladsreservation bør ikke være nødvendigt.
Der kan købes en-dagsbilletter ved færgen, men der er helt klart penge at spare hvis man vælger broen med BroBizz. Der er dog en times længere kørsel til startpoint på turen ved dette valg.


Tour Kullen Kullaberg 2024 image
Author:
Tourstart plan ride share logo
Tourstart.org
her, kullaberg, kullen), sverige, helsingborg, aring;sen, klippan, prem, kaffe, endvidere, kullabergs, italiener-stil, efter, ikke, husk, der, er, vi, scanlines, billetten