Klubtur2023 2

Med start fra Blommenslyst Kro kører vi gennem stationsbyen Tommerup, Glamsbjerg, Skarup, Snave, (hvis byskiltet er der?) til Helnæs hvor der er mulighed for en kop kaffe på kroen. (Pkt 8)
Her efter tilbage gennem Sønderby; Salbrovad, Nyhuse, forbi Føns Vig, til Middelfart hvor vi tager frokosten på Skovgrillen. (Pkt 20)
Efter frokosten tager vi Strandvejen med udsigt til både den gamle Lllebæltsbro og den og den nye hvor vi gør et kort hold og nyder udsigten til det den gang storslåede byggeri som den var. I øvrigt holdes der årligt et "Brotræf" under broen både for mc og biler. Vi fortsætter over Brenderup, Bogense - hvor vi indtager kaffe (og kagen) på Juels Cafe nede ved havnen.
Videre over Lisbjerg, Norup, Otterup, Sønersø og til Tokkerud hvor vi besøger Ditlevs Bisonfarm. Efterv dette besøg tilbage til Blommenslyst Kro via Holeskov.


Tour Klubtur2023 2 image
Author:
Tourstart plan ride share logo
Tourstart.org
med, blommenslyst, kro, tommerup, glamsbjerg, skarup, snave, heln, pkt, her, salbrovad, nyhuse, vig, middelfart, skovgrillen, efter, strandvejen, llleb, brotr