Klubtur2022Fredag

Fredagens tur bringer os forbi Boeslums Bakker, Stubbe Sø, Østerballe og Grenå Havn. Vi fortsætter ad de snoede veje til Bønnerup Havn hvor der holdes pause på Cafe den Blå Kutter. (jeg kan ikke se noget menukort, men den ser hyggelig ud og der er kaffe, spisemuæigheder og toilet) Videre gennem Fjellerup Strand til Udbyhøj hvor vi skal med den lille kabelfærge over Randers Fjord. Prisen er 30,- for mc uden passager og 40,- hvis i er to. Der sejles efter behov, så vi må håbe de har et behov når vi ankommer! Når vi er kommet i land gør vi stop kort fremme og besøger Is og Pandekager som fåes i flere variationer Yummi..
Hold dog lidt igen med pandekagerne for vi fortsætter over Stangerum, Gjerlev og Dyrby til Hvidsten hvor vi holder frokost på den kendte Hvidsten Kro hvor Hvidsten Gruppen residerede under 2. verdenskrig og desværre fik en trist skæbne da de blev taget af tysken for sabotagehandlinger.

Stedet skulle være kendt for deres Æggekage med Flæsk, men der er dog andet på menuen. Se mere på Hvidstenkro.dk gennem 

Vi kører videre gennem Randers og Albæk til Mellerup hvor vi skal med færgen over Randers Fjord igen. Her er billetprisen den samme som første færge - der burde nok være overskud til en kold øl senere..
Her fra fortsætter vi gennem Bode, Løvenholm Skov, Ryomgård, Kolind og til Nødager hvor vi gør holdt på MCTC Touring Camp.
Vi dere forbi Aarhus LUfthavn, Krakær, Femmøller og slut på hotellet i Ebeltoft.

Viapkt 19/Bønnerup Havn/Cafe den blå kutter


Tour Klubtur2022Fredag image
Author:
Tourstart plan ride share logo
Tourstart.org
fredagens, boeslums, bakker, stubbe, oslash;sterballe, gren, havn, cafe, bl, kutter, videre, fjellerup, strand, udbyh, randers, fjord, is, pandekager, yummi