Køge via Kystvejen Strøby Egede

Turen har sin slutning i Køge Marina - selvfølgelig med start på vores tank - og byder på pause ved Udsigtens Ishus på den noget oversete men Strandvejsagtige Kystvejen i Strøby Egede. Vejen er et sidestykke til den "rigtige" Strandvej op langs østkysten ud mod Kattegat, og rummer villaer der vil gøre de fleste misundelige.
Med afgang fra tanken kl.11 (HVIS vejret holder?) køres der over Edelgave Huse, Sengeløse, Hedehusene, Tune, Viby Sj og med pause på Circle K i Osted.
Der fortsættes over Bregnetved, Ejby og Lellinge til ishuset i Strøby Egede.
Efter en is efter en kop kaffe køres der over Varpelev, Vedskølle, Vallø Slot og Køge til vi lander i Køge Marina hvor turen slutter.
Vi holder på P-pladsen efter ishuset hvor man evt kan spise sine medbragte klemmer som jeg opfordre til at man tager med. Ishuset ligger i forbindelse med en restaurant, men til de lidt dyrere priser! (jeg tror de tænker at havudsigten retfærdiggører de noget højere priser)
Turen er på 116 km/2 timer 45 min og hedder Køge via Kystvejen Strøby Egede på Tourstart.


Tour Køge via Kystvejen Strøby Egede image
Author:
Tourstart plan ride share logo
Tourstart.org
turen, marina, udsigtens, ishus, strandvejsagtige, kystvejen, str, egede, strandvej, kattegat, med, hvis, edelgave, huse, sengel, hedehusene, tune, viby, sj, circle