Horisonten på Sydsjælland

Er du til Horisont kig, ja så er turen her måske noget for dig, fordi den indeholder lidt af det også. Turen starter hos Mogens Mc i Næstved. (List reklame fra en skøn Mc forhandler, De har altid kaffe på kanden i åbningstiden).

Turen fører dig først 10 km syd for Næstved, herfra få du din første fornemmelse på hvad der er i vente, nemlig smuk udsyn fra en højderyg. 

Efter afstikkeren syd om Næstved køres der tilbage imod nord vest, så næste punkt, punktet er P pladsen ved Strandskoven, hvorfra der er et pragtfuld kig til horisonten. Stedet er ikke så kendt, på trods af at der er både borde og bænke, så hvis du selv har lidt spiseligt /drikkeligt med, ja så var det måske her du skulle nyde lidt af det. 

Fra strandskoven trækkes der lidt ind i landet, her har valget været at finde nogle smukke veje, med masser af sving, så det er på ingen måde den korteste vej der er valgt, hvem gider for øvrigt også det på en MC tur. 

Ved ankomsten til det næste udkigspunkt ved Slots Bjergby er der en lille grus P Plads ved mindehøjen Galgebakken, som er den sidste af de to gravhøje på venstre side af vejen, herfra er der et helt utroligt horisont kig over hele Vestsjælland, inkl. storbælts broen og Sprogø (i klart vejr). 

Næste stop er i Korsør, herfra P pladsen på adressen værftet er der en skøn udsigt over Storebælt /broen og horisonten. 

Hjemruten er ud over Noret øst for Korsør, Hvor den smukt beliggende hvide Tårnborg kirke ligge på en bakke top og fede Mc sving.

Turen stopper på P pladsen i skoven på Slagelsevej.

 


Tour Horisonten på Sydsjælland image
Author:
Tourstart plan ride share logo
Tourstart.org
er, horisont, mogens, mc, list, de, turen, efter, strandskoven, fra, ved, slots, bjergby, plads, galgebakken, vestsj, sprog, kors