Havnerundfarten - Handbjerg, Struer og Lemvig

Turen udgår fra Borbjerg Mølle og ender her igen. Ruten går gennem havnene i Handbjerg, Struer og Lemvig. Alle tre med hver deres charme og ruten mellem havnene byder på den mest flotte udsigt over Limfjorden. 

Handbjerg Marina er helt ny og er en lystbådehavn. Her er godt badevand, mange både og en isbod hvor du kan købe en is.

Struer er en kombineret lystbådehavn og industrihavn. Der kommer coastere ind med alt muligt gods som vi forbrugere har brug for, så hvis et skib er inde, tag lidt tid til at nyde synet.

I Lemvig kan du få en helt unik udsigt over hele byen, og nede ved vandet er en flot skulptur placeret udenfor Museet for Religiøs Kunst. Stop eller kør lidt stille forbi for at nyde skulpturen.

Hjemturen går gennem den meget store Klosterhede plantage, og du kommer lige forbi Sir-Lyngvig plantage. Det anbefales at gøre holdt her, og tage op i tårnet for at nyde udsigten. Landskabet er lidt fladt her, så tårnet gør underværker. På vejen ud af byen går turen ad et par hårnåle sving og en stigning på 7%. 

I Holstebro går turen forbi skulpturen "Borgere fra Holstebro" som du kan se fra motorcyklen, men det giver et bedre indtryk at stoppen og gå en tur rundt om skulpturen.

Fra Holstebro til Borbjerg Mølle går ruten på nogle rigtigt gode motorcykel veje.

Tour Havnerundfarten - Handbjerg, Struer og Lemvig image
Author:
Tourstart plan ride share logo
Tourstart.org
sir, byens