Harley-Davidson Discover More dag 2 d. 29. juli 20

Information om Harley-Davidson Discover More turen:

I maj måned tog én Harley-Davidson Street Glide afsted på en episk rejse. En rejse på mere end 20.000 kilometer gennem 32 lande i Europa, Mellemøsten og det nordlige Afrika. Discover More startede i Jordan og slutter i Østrig ved European Bike Week.

Discover More kommer til Danmark d. 28.-30. juli, hvor Carsten Olsen — bedre kendt som Den Skaldede Kok — skal køre Street Glide’n og vise landet frem på smukkeste vis. Turen starter i Esbjerg, gør stop i Aarhus og Odense og slutter i København og Helsingør. Et filmhold er med på turen, og turen bliver delt på de sociale medier.

Dag 2: Tirsdag d. 29. juli 2014:

Kl. 10-11: Vi er ved ARoS kunstmuseum tirsdag d. 29. juli kl. 10, hvor vi regner med, at der vil være flere Harley kørere til at sende Den Skaldede Kok godt af sted videre på turen. Vi ruller motorcyklen ind på Torvet, hvor ARoS vil fortælle lidt om den aktuelle Wes Lang udstilling og Den Skaldede Kok vil fortælle om Harley-Davidson og hans deltagelse i Discover More og svare på spørgsmål. Vi regner med at køre fra ARoS igen ca. kl. 11.

Fra Aarhus tager vi ud ad den gamle Silkeborgvej og drejer fra ned mod Ry og søerne. Vi har sandwich med, som vi nyder ved søerne i Ry omkring kl. 12.

Derfra videre ned igennem Jylland mod Vejle. Kører på motorvejen lige før Vejle, over Vejlebroen, drejer fra mod Fredericia, over den gamle Lillebæltsbro.

Kl. 14.00: Gør stop ved Hindsgavl, ved iskiosken, lige efter broen. Fortsætter mod Assens.

Kl. 15.30. Gør stop ved Falsled, nede ved vandet. Fortsætter mod Faaborg og drejer op mod Odense. Regner med at være ved H.C. Andersens Hus i Odense lidt før kl. 17.

Kl. 17-18: Vi har læst os frem til, at en velkendt ret under H.C. Andersens tid var den danske ret stegt flæsk og persillesovs. Vi synes derfor, at det kunne være sjovt, at koble den danske madtradition sammen med historien om H.C. Andersen og dermed også historien om Danmark. Restaurant Under Lindetræet og chefkok Brian Madsen serverer små smagsprøver med stegt flæsk og persillesovs og denne eventyrlige smagsoplevelse i de stemningsfulde og historiske omgivelser bliver krydret med museumsinspektør Ejnar Stig Askgaard, fra H.C. Andersens Hus, der går tæt på H.C. Andersen som livsnyder og det at rejse.

Tour Harley-Davidson Discover More dag 2 d. 29. juli 20 image
Author:
Tourstart plan ride share logo
Tourstart.org