Fr.sundsvej 175-Frsund-Munkholm

Igen startes der fra Shell-tanken Frederikssundsvej 175 i Stenløse. Der køres ud over landet via Slagslunde, Buresø Skov og slår et sving om Lystrup og gennem Slangerup. Frederiksborgvej passeres og der køres ad de små snoede veje gennem Frederikssund.
Efter broen drejes fra mod Over Dråby og kort efter passeres det smukke Orebjerg Gods. Der fortsættes mod Kyndby og her kan man slå et sving mod Kyndby Værket efter Kyndby Huse og tage en pause — fortsæt til vejen ender… Fortsæt mod Vellerup og Nørre Hyllinge og fortsæt OVER Munkholmbroen med de typiske tre buer bygget i 1952 for at aflaste den lille færge der sejlede i sin tid. OBS; EFTER broen kommer et rigtigt herresving! Pas på de mange fiskere som kan fylde på broen i de forskellige fisks fangsthøjtider… Selv frygter jeg en fiskekrog gennem visiret når de alle står og smider ud… Gør holdt ved den mc-populære pølse og is kiosk hvor man har sit eget kaffekrus.  Til trods for grillmad kan det være en ganske hyggelig oplevelse at indtage maden der til akkompagnement fra de mange bikere og deres mc´ere som besøger stedet på en god sommerdag — eller aften… OBS! Vi anbefaler chilliburgeren..
Henrik JensenFormandNordsjællands MC Club

Tour Fr.sundsvej 175-Frsund-Munkholm image
Author:
Tourstart plan ride share logo
Tourstart.org
shell-tanken, frederikssundsvej, stenl, slagslunde, bures, skov, lystrup, slangerup, frederikssund, over, dr, orebjerg, gods, kyndby, huse, forts, vellerup, hyllinge