Falster MC Museet i Stubbekøbing

MC Museet i Stubbekøbing er et besøgs-must-try hvis man er til motorcykler og dennes verden. Den fine samling er malermester Erik Nielsens værk som samlede på veteranmotorcykler gennem hele livet.

Møde og startsted er Roskilde Havn. Selve turens startpunkt er lige uden for havnen og der guider din GPS dig hen.  Der køres over Kornerup, Kisserup, Skov-Hastrup og med pausemulighed og toilet på Cirkle K på Hovedvejen i Osted. Der fortsættes Mortenstrup og Ildsted Skovenes snoede veje gennem  Ortved, Slimminge til Faxe Ladeplads med pause og tankmulighed. Den sidste bid vej køres over den 1700 m lange Farøbro som blev indviet i 1985 og Stubbekøbing  MC Museet nåes kort efter. Der gives svinggaranti for turen.
Stubbekøbing Motorcykel- og Radiomuseum er et teknisk museum i Stubbekøbing på Falster Det viser historiske motorcykler og radioer og rummer Nordeuropas største samling af veteranmotorcykler. 

OBS! HOLD FARTEN inden for grænsen på stykket fra Faxe Ladeplads til Præstø. Fotovognen henter sin store månedsbonus på det stykke!!!

Tour Falster MC Museet i Stubbekøbing image
Author:
Tourstart plan ride share logo
Tourstart.org
museet, stubbek, erik, nielsens, roskilde, havn, gps, kornerup, kisserup, skov-hastrup, cirkle, hovedvejen, osted, mortenstrup, ildsted, skovenes, ortved, slimminge, faxe, ladeplads