FYN MIDDELFART I RØG OG DAMP

Jernbanen og dennes verden tiltaler enhver voksen mand med drengen i sig. Og hvad er så mere naturligt end et besøg på Danmarks Jernbanemuseum i Odense. Turen har sin start på Brovejen i Middelfart, og her kan Skovgrillen i Middelfart på hjørnet af Brovejen og Hindsgavl Alle være møde og startsted. HUSK at din GPS/Tourstart App guider dig ud til turens startpunkt. Kommer du fra Jylland er det bedst at køre ad den gamle - og hyggelige - Lillebæltsbro, så kommer man lige ind på Brovejen.
Der køres ud af Middelfart over Ronæs og Ronæs Brov over Gamborg Fjord , gennem Nyhuse, Barløse Tårup, Egen, Aarup og Morud, hvor der kan pauses på Shell i rundkørslen. Resten af turen går gennem Slukefter, Ejlstrup, Højstrup og ind til Odense Centrum og jernbanemuseet.
Jeg har sat turens slut på P-pladsen til museet som findes på den anden side af P-pladsen. Bemærk at der er begrænset tidsparkering på P-pladsen.

Museet ligger i det originale gamle lokomotivværksted fra 1954 med samlinger af alskens jernbanehistorik, lokomotiver, vogne, modeljernbane, minitoget som du sidder på på den udendørs bane - lige så mange gange din barnlige sjæl har lyst til. Alt sammen med i prisen på 110,- pr. voksen. Medbragt mad kan spises både ude og inde på bænkene - dog er der en lille café med et begrænset udvalg.
Se mere på: www.jernbanemuseet.dk
Fut fut.. 


Tour FYN MIDDELFART I RØG OG DAMP image
Author:
Tourstart plan ride share logo
Tourstart.org
myriadpro;", jernbanen, danmarks, jernbanemuseum, odense, brovejen, middelfart, skovgrillen, hindsgavl, alle, gps/tourstart, app, jylland, lilleb, der, ron