Coast to Coast 2012 (peto)

Så er det tid for tøffedyrenes årlige udfordring, nemlig at køre Coast to Coast I Jylland.

Turen afvikles LØRDAG DEN 29. SEPTEMBER og programmet er som følger:

09:00 Ankomst til Super Best Søndervig for fælles morgenkaffe og frisksmurte «rundere»

10:00 Efter en tur til Vesterhavet og kigge på vandet, sadler vi op og forlader Søndervig.

11:10 ankommer vi til Sunds grillen for første kaffepause. Dem som ikke nåede at tanke i Søndervig kan gøre det her hvis man har plastikkort.

11:55 Afgang fra Sunds grillen. Vi kører mod tangeværket som vi forsøger at ramme ca. kl. 13:00 og vi holder vor frokost pause der. De har en udmærket café hvor vi indtager frokosten.

14:00 Afgang fra Tangeværket med kurs mod Kalø slotsruin som vi forventer at nå ca. 15:15. Gerd støder til os her med hjemmebagt kage til kaffen

15:45. Afgang fra kalø slotsruin. Vi kører ad små veje på Djursland og gennem Ebeltoft mod Grenå.

16:45 Vi ankommer til kattegatcentret ved Grenå.

Turen er på ca 250 km og gennemføres i tøffetempo hvor alle kan være med. Så hvis du er medlem af tøffedyrene og har din første tøffetur til gode er det en oplagt chance til at lære nogle af de skøre/søde/vanvittige/venlige mennesker at kende.

Hvis man synes at det bliver for langt at køre dertil om morgenen anbefales: www.soendervigcamping.dk/ som har både hytter og lejligheder til rimelige priser.

Man skal selv booke hytte/lejlighed og der er en Italiensk restaurant i Søndervig der har en fortrinlig buffet fredag aften.

Skriv jer på listen herunder og skriv om I kommer fredag aften eller lørdag morgen af hensyn til at evt. dele en bolig for natten.

Gert


Tour Coast to Coast 2012 (peto) image
Author:
Tourstart plan ride share logo
Tourstart.org
Motorcykel tur, Danmark