Subscribe to TourNews

Tourstart udstiller i Hamburg

Sunday, December 4, 2011 @ 17:04

Tourstart udstiller på www.hamburger-motorrad-tage.de

Tourstart som er en gratis web side for motorcyklister, har oplevet meget stor opbakning og tilslutning fra de danske motorcyklister, hvor grundideen er at motorcyklister fra hele verden gratis og nemt kan dele aktiviteter, ture og planlægge turen, og oveføre til GPS.

Siden Tourstart udstillede på motorcykel udstillingen i Herning i feb 2011 er det gået stærkt. De danske motorcyklister har taget meget godt imod Tourstart, og der er allerede nu brugere fra mange andre lande, heriblandt mange fra Tyskland.

”Tyskland har også en lang tradition for motorcykel touring og det er naturligt at komme ned og møde motorcyklisterne” udtaler Jan A. Pedersen fra Tourstart og fortsætter ”og når vi kan mærke et behov fra de tyske motorcyklister om at vi udstiller, så kommer vi selvfølgelig derned”

Det er en stor fordel for de danske motorcyklister at der kommer flere brugere på fra Tyskland. Tyskerne vil lægge interessante ture ind fra deres lokalområde og de ferie ture som de har kørt, som vi kan have glæde af, og samtidig kan tyskerne jo også have glæde af de danskere som har lagt en tur ind.

Det er på Hamburger Motorrad Tage Tourstart udstiller, som er i perioden 27-29 Januar 2012, og alle danske motorcyklister, såvel som de tyske, som tager til udstillingen skal være velkommen på standen. Find vej til HMT med Tourstart.

Ved spørgsmål venligst ret henvendelse til:

Tourstart ApS
Jan Agnoletti Pedersen
+45 42 550 660
jap@tourstart.org


December 2011

Tourstart exhibit on Hamburger Motorrad Tage

Upgrade to
PRO
Ride your dream
tours with Tourstart
  • Download to GPS 

  • Navigate using the Android app 

  • Navigate using the iPhone app 

USD 19
each
PER YEAR
more...
You are recommended to update to the latest version of Internet Explorer.
To assure all functions on Tourstart are working correct, we recommend you to upgrade your browser, or use one of the other browsers: