Subscribe to TourNews

Tourstart beta na żywo

Friday, September 17, 2010 @ 20:51
Celem Tourstart jest strona internetowa, która koncentruje się na łatwym udostępnianiu przygód w internecie dla motocyklistów. Naszym celem jest przyjazna dla użytkownika strona internetowa, gdzie użytkownicy mogą znaleźć inspirację dla ich touru, wyjazdy, kluby rowerowe, spotkania kawy lub innych motocykli działalności związanej.

Wszystkie funkcje strony internetowej są w pełni zintegrowane z GPS.

W celu sprawdzenia narzędź i stabilności na stronie internetowej, mamy uruchomiony na stronie internetowej w zamkniętej wersji beta. Niniejszym do 50 użytkowników z poszczególnych krajów zgodzili się wesprzeć nas w badaniu strony internetowej.

W ciągu kilku tygodni jesteśmy gotowi w pełni na żywo, gdzie wszyscy użytkownicy mogą rozpocząć przesyłanie treści w szerszej perspektywie. W tym czasie mamy zespół kibiców, którzy są poświęcone pomóc w tłumaczeniu strony internetowej w kilku językach, dlatego w sposób ciągły może zwolnić się nowych języków, w celu osiągnięcia naszego celu, jakim jest międzynarodowa strona internetowa.

Jeżeli chcesz uzyskać więcej szczegółowych informacji, prosimy o kontakt:

Tourstart ApS
Loevet Moellevej 6
DK-8740 Braedstrup
info@tourstart.org PDF downloadDownload the PDF
Upgrade to
PRO
Ride your dream
tours with Tourstart
  • Download to GPS

• Navigate using the Android app

• Navigate using the iPhone app

USD 19
each
PER YEAR
You are recommended to update to the latest version of Internet Explorer.
To assure all functions on Tourstart are working correct, we recommend you to upgrade your browser, or use one of the other browsers: