Subscribe to TourNews

Planlæg motorcykelturen på nyt website

Sunday, December 2, 2012 @ 16:54

Nyt online motorcykel-community med danske rødder skal samle motorcykel-entusiaster fra hele verden. Det nye website hedder www.tourstart.org.

Mens motorcykel-sæsonen så småt er ved at gå på hæld i Danmark, er der ved at komme vinter liv på det nye motorcykel-community Tourstart.org. Her kan motorcykelentusiaster fra hele verden blandt andet mødes og dele turforslag, annoncere for motorcykelaktiviteter samt dele informationer om deres lokale motorcykelklubber, og ikke mindst planlægge næste sæsons motorcykel ture.

Tourstart.org har danske rødder og er skabt af motorcykelentusiasten Jan Agnoletti Pedersen.

- Som motorcykelentusiast er man konstant på udkig efter, hvordan man kan få mere glæde ud af sin motorcykel. Vi vil gerne ud på de små veje, have vind i ansigtet og opleve naturen. Men hvis man ikke er lokalkendt, så kan det være svært at finde de bedste ruter. Tourstart.org er skabt med det formål at forene motorcyklister over hele verden og opbygge venskaber og dele oplevelser, siger Jan Agnoletti Pedersen.

Tourstart.org er gratis at benytte, da sitet med tiden skal finansieres med relevante annoncer.

Start motorcykelrejsen online

Indtil videre har 3.000 motorcykelentusiaster oprettet en profil på Tourstart.org, men Jan Agnoletti Pedersen forventer, at aktiviteten på sitet vil mangedoble i løbet af vinteren.

- Vi er stadig kun i opstartsfasen og arbejder hele tiden med at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Derfor tror jeg bestemt ikke, at det er umuligt, at vi i løbet af vinteren runder 20.000 brugere, siger Jan Agnoletti Pedersen.
Brugerne kommer fortrinsvist fra Danmark, Tyskland, Rusland og England, men også brugere fra USA er begyndt at bruge sitet.

- Vi håber, at endnu flere nationaliteter kommer til at bruge sitet, så motorcyklister allerede i løbet af foråret har mange forskellige ruteforslag at vælge mellem, når sommerferien ned gennem Europa eller tværs over USA skal planlægges, siger Jan Agnoletti Pedersen.

Tourstart.org er det eneste website i Europa, som giver motorcykelfolket mulighed for at planlægge og dele turforslag.

Facebook: www.facebook.com/Tourstart
YouTube: www.youtube.com/tourstartTourstart founder Jan Agnoletti Pedersen with Honda VFR 750 motorcycle
Tourstart - december 2012

Upgrade to
PRO
Ride your dream
tours with Tourstart
  • Download to GPS 

  • Navigate using the Android app 

  • Navigate using the iPhone app 

USD 19
each
PER YEAR
more...
You are recommended to update to the latest version of Internet Explorer.
To assure all functions on Tourstart are working correct, we recommend you to upgrade your browser, or use one of the other browsers: