Subscribe to TourNews

Motorcyklister kan dele oplevelser internationalt

Sunday, March 14, 2010 @ 10:08

Motorcykel tur og rute plan

Et naturligt spørgsmål for mange motorcyklister er hvorledes det er muligt at få det fulde potentiale ud af motorcyklen. Mange genfødte- såvel som andre motorcyklister - søger konstant efter nye måder få mere glæde ud af at have en motorcykel.

Oplevelser på motorcyklen

Alverdens motorcyklister har altid haft en indgroet interesse i at køre og opleve både det lokale samfund såvel som resten af verden. Udfordingen har altid været at delingen af viden har være begrænset af antallet af motorcykel venner og den enkeltes sociale netværk.

Mange motorcyklister har stor fornøjelse med at køre både korte såvel som lange ture i nye områder, hvorfor det var en naturlig konsekvens for Jan A.Pedersen at lave www.tourstart.org .Web siden er lavet med det formål at forene motorcyklister over hele verden, opbygge vendskaber og dele oplevelser.

Sparke dæk

Det store spørgsmål er – hvor skal jeg køre hen?. Dette fremkommer efter at have sparket lidt på dækkene i garagen og at have været ganske fornøjet med tanken om at eje motorcyklen. Kort efter påstår behovet for at få så meget sjov ud af motorcyklen som muligt og mange gode oplevelser

Inspiration til motorcyckel turen

Mange motorcyklister bruger det sociale netværktil tur inspiration, men set i et større perspektiv er realiteterne for mange motorcyklister det sociale netværk relativt begrænset. Det social netværk er ofte i den lokale motorcykel klub eller ved at have nogle motorcykel venner, men med et begrænset antal inspirationskilder. Med jævne mellemrum læser mange motorcyklister blade for at få noget inspiration

Planlægning af motorcykel turen

Når det kommer til ferie planlægning bliver det endnu mere problematisk. For at få det bedste og mest værdifulde information om hvor at tage hen og hvordan at planlægge ture, søgningen bliver ofte foretaget i rejsebøger eller på internettet.
For at løse disse opgaver blev www.tourstart.org oprettet som et internationalt netværk mellem motorcyklister. Tanken bag Tourstart er at sikre motorcyklisternes køretur er en fornøjelse fra start og til hjemkosten. Yderligere har mange motorcyklister en GPS, og Tourstart web siden er optimeret til GPS samt til alle slags brugere af en PC, da brugen af de omfattende GPS værktøjer er nemme at bruge.

”Tourstart vil være verdens ledende internet samfund med det mål at dele oplevelser” udtaler Jan A. Pedersen, grundlæggeren af Tourstart, og fortsætter ” vi har lavet en web side med meget fokus på integration med GPS og en intuiativ brugerflade”

På web siden kan brugerne opbygge deres social netværk ved at oprette deres motorcykel klub, planlægge og dele aktiviteter så vel som en god tur. Målet med web siden er at forsyne brugerne med funktioner og værktøjer som fremmer ubredelsen af det sociale netværk – og brugen af motorcyklen.

International

”Fordi web siden har mange sprog versioner, er web siden nem at bruge for alle motorcyklister over hele verden”, tilføjer Jan A. Pedersen.

Om Tourstart

Tourstart er en dansk opstartsvirksomhed, hvor de første tanker omkring web siden kommer fra 2007. Tourstart udspringer fra ideen om at dele oplevelser of ture samt at skabe et verdensomspændende netværk. Helt fra opstarten har ideen været at tilpasse og ændre indholdet i henhold til den feed-back teamet har fået i udviklingsperioden.

Skulle du ønske mere information, venligst kontakt:

Tourstart ApS
Løvet Møllevej 6
DK-8740 Brædstrup
info@tourstart.org

PDF downloadDownload the PDF
Upgrade to
PRO
Ride your dream
tours with Tourstart
  • Download to GPS 

  • Navigate using the Android app 

  • Navigate using the iPhone app 

USD 19
each
PER YEAR
more...
You are recommended to update to the latest version of Internet Explorer.
To assure all functions on Tourstart are working correct, we recommend you to upgrade your browser, or use one of the other browsers: