Subscribe to TourNews

Motorcykel ruteplanlægning til ferie ruten

Sunday, July 6, 2014 @ 08:31

Motorcykel sæsonens absolutte bedste begivenhed er sommerferie mc turen, hvor alle motorcyklister drømmer om at slappe af fra de daglige opgaver og have ekstra god tid til at få opfyldt drømmene om fjerne destinationer på eksotiske steder eller blot tage en lang ferie på  motorcykelen som der har være drømt om hele året. En god plan sikrer at motorcyklisten får netop den type oplevelse som ønskes, og det kan selvfølgelig variere fra meget lidt planlægning til meget detaljerede planer om hvor at køre på motorcyklen.

Dette er muligt på www.tourstart.org

Motorcykel turen

Uanset om der foretrækkes en mere eller mindre grad af planlægning, er det altid nødvendigt at planlægge destinationen og nogle ture på ferie stedet. Selve destinationen kan være et område eller en by, og for at sikre at mc ferien starter straks du starter motorcyklen og forlader hjemmet, anbefales at planlægge ruten fra startpunktet til destinationen via nogle små snoede veje i det mest naturskønne område.

Disse ruter som er motorcyklisternes foretrukne ruter kan planlægges på Tourstart, hvor det også er muligt, ud over planlægningen, at gemme mc ruten og selvfølgelig er det meget nemt at overføre hele mc ruten til en motorcykel gps.

For de fleste motorcykliste er en god motorcykeltur hvor det er muligt at opleve verden på en ny måde, og hvor man ikke behøver at bekymrer sig om at være på den bedste mc vej eller om den vej der køres tager motorcyklisten til den destination som ønskes. Alt dette er klaret ved planlægning på Tourstart.

Planlægning af motorcykel turen

Når mc ruten planlægges, er det muligt både se hvor lang ruten er og hvor lang tid det tager at køre turen. Det er meget nyttig information som gør det nemt for mc’isten at sidde hjemme foran computeren og lave ruten online på Tourstart og så både gemme turen på den personlige profil samt gemme turen på en motorcykel gps.

Når motorcyklisterne når frem på ferie destination, er det eneste som ønskes at køre lokale ruter på motorcykelen. Det skal selvfølgelig være ture som er i lokalområdet. Et andet argument for at planlægge mc ruterne på forhånd er at man er sikker på at se så meget som muligt at lokalområdet da der jo kan køre ture hver dag til en ny destination og dermed vælge at komme ud på alle de snoede og naturskønne motorcykel veje som er.

Motorcykel sommerferie planlægning og køretur på Harley Davidson

Upgrade to
PRO
Ride your dream
tours with Tourstart
  • Download to GPS 

  • Navigate using the Android app 

  • Navigate using the iPhone app 

USD 19
each
PER YEAR
more...
You are recommended to update to the latest version of Internet Explorer.
To assure all functions on Tourstart are working correct, we recommend you to upgrade your browser, or use one of the other browsers: