Subscribe to TourNews

GPS aften

Thursday, August 11, 2011 @ 21:44

Motorcykel GPS rute planlægnings kursus

Har du en GPS og ønsker at blive mere fortrolig med at bruge den? Har du lyst at planlægge og finde nogle spændende motorcykel ture?

Hvis ja, så afholder www.tourstart.org en gratis GPS aften for dig og dine motorcykel venner, hvor mulighederne med at planlægge en motorcykeltur og overføre den til din GPS gennemgås. De mest kendte GPS typer gennemgås, hvor der vil blive demonstreret hvordan en tur kan planlægges og nemt overføres til fx en Garmin, TomTom eller Navigon.

Vi mødes hos jer og bruger nogle timer sammen, og så har du både fået en introduktion til Tourstart og funktionerne, samt prøvet selv at arbejde med din GPS og computer, så du er fortrolig med din GPS.

Du kommer til at lave følgende på en GPS aften:

  • Blive fortrolig med betjeningen af din GPS
  • Planlægge en tur og overføre den til din GPS
  • Lave en tur til deling med andre motorcyklister, så de kan hente turoplysninger og GPS data

Tourstart er en gratis webside hvor motorcyklister kan dele aktiviteter, ture og motorcykel klubber. Tourstart er en non-profit web side, drevet af lysten til at komme ud at køre motorcykel. Kontakt Jan A. Pedersen på 42 550 660 eller jap@tourstart.org for at aftale nærmere. 

GPS training Tourstart

Upgrade to
PRO
Ride your dream
tours with Tourstart
  • Download to GPS 

  • Navigate using the Android app 

  • Navigate using the iPhone app 

USD 19
each
PER YEAR
more...
You are recommended to update to the latest version of Internet Explorer.
To assure all functions on Tourstart are working correct, we recommend you to upgrade your browser, or use one of the other browsers: