Subscribe to TourNews

Få motorcykel turen på din iPhone

Saturday, January 12, 2013 @ 08:11

Det international online motorcykel-community Tourstart.org er nu på gaden med en gratis iPhone-app med motorcykelture, aktiviteter og ruteplanlægning.

Den traditionelle GPS bliver i større grad udskiftet med smartphones, og derfor er det naturligt, at motorcyklisterne også ønsker at medbringe alt om motorcykelaktivieter og ture på smartphoneen, som er med overalt.

- Motorcyklisterne, som bruger Tourstart, har efterspurgt en iPhone app, og da vores eksistensberettigelse er at lytte til brugerne, var det naturligt for os at udvikle en iPhone-app, siger Jan Agnoletti Pedersen, stifter af Tourstart.org.

Tourstart.orgs iPhone-app indeholder motorcykelaktiviteter og motorcyklisternes egne foretrukne ture fra hele verden. Tourstart.org er et socialt medie, hvor alle kan oprette en gratis profil og dele aktiviter og ture med motorcyklister fra hele verden. Tourstart.org er gratis at benytte, da sitet med tiden skal finansieres med relevante annoncer.

- Vi har allerede oplevet et forrygende stort antal downloads af app’en med brugere fra hele verden, som ud over vores kerne lande, der er Tyskland, England, Rusland og USA, nu også ser brugere fra Kina og Canada, siger Jan Agnoletti Pedersen og tilføjer:

- Det er vi naturligvis meget glade for, og ikke mindst at et dansk basseret motorcykel website kan få så stor international success.

Start MC turen på din SmartPhone

Tourstart.orgs website indeholder flere tusinde motorcykelaktiviteter og motorcykelture, som også kan ses på App’en. Så når motorcyklisterne er på ferie eller ude at køre en tur, kan de altid finde inspiration til en god rute eller aktivitet.

Tourstart app:                    Tourstart iPhone app
AppStore:                            https://itunes.apple.com/app/tourstart/id586049610?mt=8

Yderligere oplysninger

Jan Agnoletti Pedersen
grundlægger af Tourstart.org
tlf.: +45 42 550 660
jap@tourstart.org

Web:                            www.tourstart.org
Facebook:                  www.facebook.com/Tourstart
YouTube:                    www.youtube.com/tourstart
Download pictures:  http://tourstart.org/download/ 

Tourstart logo

Jan Agnoletti Pedersen is founder of Tourstart, and is here seen with a Honda VFR is     Tourstart iPhone app

Upgrade to
PRO
Ride your dream
tours with Tourstart
  • Download to GPS 

  • Navigate using the Android app 

  • Navigate using the iPhone app 

USD 19
each
PER YEAR
more...
You are recommended to update to the latest version of Internet Explorer.
To assure all functions on Tourstart are working correct, we recommend you to upgrade your browser, or use one of the other browsers: