Subscribe to TourNews

Bridgestone støtter op om Tourstart

Sunday, May 20, 2012 @ 21:24

Bridgestone og Tourstart

Det er med stor glæde Tourstart offentliggør at Bridgestone – verdens støreste dæk og gummi virksomhed – nu støtter Tourstart.

Bridgestone er dedikteret til at producere motorcykeldæk, og deres ordsprog er ” Your Journey, Our Passion”. Hos Tourstart er det vort mål at sikre motorcyklisterne får en god oplevelse på deres motorcykel tur. Synergien mellem de to virksomheder er stærk, hvorfor Bridgestone har valgt at supportere Tourstart.

Produkt Chef, Motorcykel dæk, Carsten Mortensen udtaler: "Hos Bridgestone er vi passioneret om motorcykel kørsel. Derfor finder vi det kun naturligt at støtte Tourstart. Bridgestone supporterer virksomheder som understøtter motorcyklisterne i at have en god motorcykel tur. Tourstart omhandler udelukkende gode motorcykel ture og oplevelser, så vi er glade for at offentliggøre vores støtte”

Product Manager, Motorcycle tyres, Carsten Mortensen


Jan Agnoletti Pedersen, ejer af Tourstart, fortsætter: ”Det er et stærkt og positivt anerkendende signal fra Bridgestone at de supportere Tourstart. Både støtten fra Bridgestone og den positive tilbagemelding fra vore brugere fortæller os at vi er på rette vej”

Tourstart er en gratis web side for motorcyklister og er baseret på ideen om at motorcyklister fra hele verden skal – ganske gratis – dele motorcykel aktiviteter, motorcykel ture og planlægger deres tur, samt overføre turen nemt til deres motorcykel GPS.

Maj 2012

Upgrade to
PRO
Ride your dream
tours with Tourstart
  • Download to GPS 

  • Navigate using the Android app 

  • Navigate using the iPhone app 

USD 19
each
PER YEAR
more...
You are recommended to update to the latest version of Internet Explorer.
To assure all functions on Tourstart are working correct, we recommend you to upgrade your browser, or use one of the other browsers: