Subscribe to TourNews

Презентація Tourstart в Гамбурзі, січень 2012

Thursday, December 8, 2011 @ 15:17
Презентація Tourstart на www.hamburger-motorrad-tage.de

Tourstart, безкоштовним вебсайт для мотоциклістів, активно підтримується данськими мотоциклістами. Tourstart заснований на ідеї, що мотоциклісти із всього світу безкоштовно можуть планувати свої тури та ділитися ними та подіями зі своїми друзями та знайомими, так само легко як завантажувати їх в GPS пристрій.

З тих пір коли Tourstart було представлено на мотовиставці в лютому 2011 в Хернінгу, Данія, сайт набрав нових оборотів розвитку. Данські мотоциклісти дуже позитивно прийняли Tourstart, але на даний момент є багато користувачів і з інших країн, серед них найбільше з Німеччини.

"Німеччина має довгу традицію мототуризму, тому стало необхідним відвідати цю країну і зустрітися із німецькими мотоциклістами віч-на-віч», говорить Джан А. Педерсен, засновник Tourstart, і продовжує "оскільки потреба німецьких мотоциклістів у нашій присутності очевидна, ми не можемо не скористатися нагодою, відвідати одну із самих відомих мотовиставок Європи".

Це не тільки велика перевага для данських мотоциклістів, в тому що Tourstart отримає більше користувачів з Німеччини. Це - також перевага для німецьких мотоциклістів, оскільки обидві сторони подорожують і планують тури не тільки на своїй Батьківщині, але і за її межами. З Tourstart ми можемо ділитися та насолоджуватися цікавими місцями та турами, отримати приємні та цікаві поїздки.

Презентація Toustart відбудеться на Hamburger Motorrad Tage, з 27-го до 29-го січня 2012 року. Ласкаво просимо до нас всіх мотоциклістів!

Будь ласка зв'яжіться з Tourstart, якщо у Вас виникли будь-які запитання.

Tourstart ApS
Jan Agnoletti Pedersen
jap@tourstart.org
Upgrade to
PRO
Ride your dream
tours with Tourstart
  • Download to GPS

• Navigate using the Android app

• Navigate using the iPhone app

USD 19
each
PER YEAR
You are recommended to update to the latest version of Internet Explorer.
To assure all functions on Tourstart are working correct, we recommend you to upgrade your browser, or use one of the other browsers: