Subscribe to TourNews

Købsbetingelser og vilkår

Friday, July 19, 2013 @ 16:06

Generelt

Tourstart er et Dansk firma som er ansvarlig for siderne Tourstart og Touringstart – hereafter kaldet Tourstart, og vi er meget engageret i at sikre dit privatliv og din sikkerhed.

Alle informationer som du forsyner til Tourstart gennem dine on-line aktiviteter er beskyttet i så høj grad som muligt da vi følger de mest anderkendte sikkerheds procedurer i opbavaring af personlig information, for at undgå at uautoriserede treide part får adgang til disse. Informationerne er sikret genne lovgivningen også.

Betingelser for brug af T​ourstart

Alle betingelser på "Juridisk Information" er gældende for brug af Tourstart, sådaon som, men ikke begrænset til:

 • Disclaimer
 • Fortrolighedsbetingelser
 • Betingelser og vilkår
 • Annoncør betingelser
 • EULA
 • Købsbetingelser og vilkår

Omfang

Disse Vilkår og Betingelser gælder alle ordre som er afgivet eller afigves for enhver vare, tjeneste eller abonnement, som tilbydes dig via Tourstart web side eller Tourstart smartphone applikation (i disse Vilkår og Betingeleser kaldt produkter) inkluderer følgende, men er ikke begrænset til disse:

 • software

 • hardware ("Udstyr")

 • tilbehør og ekstraudstyr inklusis enheder

 • Internet-based services eller or lokations baserede tjenester, levering af andre data, informaitoner, treide parts funktioner eller indhold ("Tjenester"), hvad enten det er baseret på abonnement basis (Abonnement) eller forudbetalt basis som leveres i én eller flere dele.

Pris og betaling

 • Priser som er angivet på wesiden er inklusiv moms. Forsendelses-og håndteringsgebyr (hvis relevant) er gældende i tillæg til den pris om er angivet på websiden. Du er ansvarlig for enhver lokal salgsafgift, andre skatter og offentlige afgifter, som måtte være relevant i forbindelse med ordren. Prisen kan ændret il enhver tid, men vil ikke have virksning på urdrer på hardware, software ("Software") eller Tjenester som er foretaget før datoen for prisændringen.

 • Der skal betales for alle ordre gennem betalingtjeneste, som stillet til rådighed af Tourstart ("Betalingstjeneste"). For at kunne afgive ordre og bruge Betalingstjenesten, skal du angive oplysninger om din foretrukne betalingmetode, fakturerings-og forsendelses adresse (hvis relevant) og/eller alle andre oplysninger som måtte være nødvendig for at gennemføre ordren.

 • Betalingen vil blive opkrævet straks efter accept af købet.

 • Hvis opkrævning gennem Betalingstjenesten af nogen grund mislykkedes, vil Tourstart fakturere dig via post for det skyldige beløb, som skal betales via check, giroindbetaling eller kreditkort inden 15 fra faktureringsdatoen.

Levering og risiko for tab

 • Tourstart vil bestræbe sig på at levere eller aktivere Produktet straks. Hvis der bestilles flere Produkter, forbeholder Tourstart sig til at levere eller aktivere hvert enkelt produkt separat

 • Software Produkter vil blive leveret elektronisk. Risikoen for tab af eller skalde på Produkter overgår til dig i det øjeblik Produktet er blevet leveret til di

 • Hvis du nægter eller undlader at modtage leveringe af Produktene, forbeholder Tourstart sig ret til at opkræve rimelige omkostninger fra dig for opbevaring af Produkterne, indtil levering kan finde sted

 • Hvis levering til dig mislykkedes på grund af forhold udenfor Tourstart's kontrol, forbeholder Tourstart sit ret til at annulere aftalen og refundere eventuelt indbetalt beløb.

 • Hvis Tourstart leverer et Produkt til dig eller aktiverer et Produkt på deres enhed, på grund af en fejl, skal du omgående oplyse Tourstart om denne fejl via info@tourstart.org og du skal på Tourstart opfordring øjeblikkeligt foranstalte retunering af Produktet (for hvilken Tourstart vil dække omkostningerne) afinstallere eller destruere Produktet

 • Accept af et ikke-bestilt Produkt frigør dig ikke for accept af betaling for det Produkt du oprindeligt bestilte, med mindre andet aftales med Tourstart.

Annuleringspolitik Udstyr

Tourstart tillader dig at annulere en købsaftale af Udstyr af enhver årsag, forudsat at det ikke har været brugt, på ethvert tidspunkt i løbet af 14 kalenderdage efter leveringsdate til din leveringsadresse, og vil refundere den faktiske betalte købspris. Hvis du vælger at annulere købsaftalen for Udstyr, skal du kontakt Tourstart i løbet af 14 kalenderdage efter levering pr e-mail til info@tourstart.org med henblik på at modtage et nummer tof Retur Materiale Autorisation og returnere Udstyret i dets oprindelige emballage, frit for enhver interesse og ethvert pant eller andet krav, til den adresse, som Tourstart angiver. Tourstart kan opkræve enhver direkte relateret forsendelses- eller porto omkostning fra dig.

Annuleringspolititk Software og Services

Du er indforstået med, at levering af Tjenester fra Tourstart vil begynde umiddelbart efter Tourstart's accept af din ordre. Du vil ikke kunne annulere sådanne Tjenester, efter at leveringen af tjenester påbegyndes, hvilket inkluderer, men er ikke begrænset til, at du henter, installere eller aktiverer Tjenester.

Abonnementer

 • Efter udløb af perioden som var købt, overgår kontoen automatisk fra aktiv til udløbet. Abonnementet fornys ved at foretage ny betaling.
 • Hvis dit abonnement løber i en ikke fastlagt tidsperiode, kan enten du eller Tourstart opsige abonnementet med en opsigelsesperiode på 30 dage (din opsigelse skal indsendes til info@tourstart.org). Opsigelsesperioden løber fra første opkrævningsdag efter din opsigelse blev modtaget af Tourstart. Hvis abonnementet løber i en fast periode, opsiges det automatisk ved udløbet af denne periode.
 • Tourstart forbeholder sig retten til at ændre priser på eller vilkår og betingelser for dit abonnement efter rimeligt forudgårnede varsel (enten via e-mail, Tourtstart's web side eller på anden vis). Hvis en sådan ændringe resulterer i højere pris eller på anden måde er til ulempe for dig (men ikke hvis den højere pris er resultat af højere regeringsafgifter eller skatter) kan du opsige dit abonnement forud for op op til den dato, hvor ændringen træder i kraft, ved at sende en e-mail til info@tourstart.org.
 • Tourstart kan opsige dit abonnement eller en seperat tjeneste i en Tjenestepakke med et varsel på mindst 30 dage, hvis Tourstart beslutter ikke længere at tilbyde et sådant abonnement eller sådan seperat tjeneste
 • Tourstart kan opsige eller begrænse dit abonnement med øjeblikkelig virkning uden krav om forudgående varsel, hvis du ikke overholder enhver Juridiske betingelser.
 • Ved opsigelsen af dit abonnement, ophæves din Licens samtidig.

Købeloven

Tourstart.org følger altid reglerne i den danske købelov.

Oversættelser

Den Danske version af disse vilkår er den gældende for dit køb.

Spørgsmål

Skulle du have spørgsmål, forslag eller klager vedrørende din ordre, dit køb, nærværende Vilkår og Betingelser, eller hvis du ønsker at kontakt Tourstart, beder vi om at det gøres pr e-mail til info@tourstart.org

Upgrade to
PRO
Ride your dream
tours with Tourstart
 • Download to GPS 

 • Navigate using the Android app 

 • Navigate using the iPhone app 

USD 19
each
PER YEAR
more...
You are recommended to update to the latest version of Internet Explorer.
To assure all functions on Tourstart are working correct, we recommend you to upgrade your browser, or use one of the other browsers: