Subscribe to TourNews

iPhone app - også til iPad

Tuesday, December 4, 2012 @ 19:00

Tourstart iPhone app

Tourstart har udviklet en iPhone app, som du kan læse mere om here. I denne Hjælp, beskrives de mest anvendte funktioner i motorcykel app'en som Tourstart har udviklet. 

Selector

Gør dit valg. Her starter motorcykel turen, hvor du vælger blandt indholdet på Tourstart. Roter selektoren, og klik på dit valg - og du kommer direkte til det indhold som du interesserer dig for.

Tourstart iPhone app med motorcykel ture og rute planlægning

Navigation med stemmestyring og rutevejledning

Tourstart har som den første i verden kombineret navigation, rute planlægning og deling af motorcykeel ture. Det betyder at du kan blive guidet med en stemme fra navigationen på enhver rute som du finder eller laver, såvel som du kan få rutevejledning til en motorcykel aktivitet som du har fundet på Tourstart.

Navigation til motorcyklister med stemmestyring

Motorcykel aktivitet

Når du vælger "aktivitet" på selektoren, ses som udgangspunkt landet hvor du kommer fra. Men, du kan nemt se aktiviteter fra enhver land, da Tourstart har indholde fra hele verden. Zoom på kortet og klik på den aktivitet som du finder interessant - og du kan læse mere samt se billeder. Husk at det er gratis at oprette aktiviteter som er interessante for motorcyklister. Det kan være mc træf, kaffe møder eller andet som motorcyklister finder interessant. 

Motorcykel aktivitet på Tourstart iPhone app

Motorcykel tur

I Motorcykel tur sektionen kan du finde motorcykel ruter fra hele verden. Motorcyklister fra hele verden deler deres bedste mc tur oplevelser fra både en tur i lokalområdet og ferie ture. Der er allerede mange tusinde ture som du kan vælge imellem, så det er nemt at få inspiration til din næste mc tur.

Motorcykel ture på Tourstart iPhone app

Dette er et eksempel på en mc tur i Lysebotn, Norge. Her er en tur med nogle start, via og stop punkter som er fuldt beskrevet med tekst, billeder og video. Hermed får du masser af information om ruten, så får du lyst til at køre Lysebotn turen, skal du blot klikke på navigations symbolet, og navigationen vil guide dig fra din aktuelle position til start punktet på Lysebotn ruten - og selvfølgelig også igennem hele Lysebotn turen.

Lysebotn motorcykel tur på Tourstart iPhone app

RidePlan

På Tourstart kan en motorcykel tur planlægges på følgende tre måder:

  1. Planlæg din egen motorcykel rute
  2. Planlæg en mc tur baseret på en aktivitet
  3. Planlæg en rute baseret på en eksisterende rute

 

RidePlan mulighed  #1
På RidePlan kan du lave dine egne ruter, og sætte start/via/stop punkter direkte på kortet, eller ved at skrive en adresse.

RidePlan mulighed  #2
Når du finder en aktivitet som er interessant, kan du enten klikke på "navigation" og dermed køre direkte til aktiviteten, eller du kan lave en rute in RidePlan hvor aktiviteten vil være slut punktet.

RidePlan mulighed  #3
Enhver mc rute som du finder på Tourstart app'en kan overføres til RidePlan, hvor du kan lave ændringer og tilføjelser og dermed planlægge din helt personlige mc tur på basis af den oprindelige tur - og det uden at ændre i den opridelige tur.

Planlæge en mc rute på Tourstart RidePlan iPhone app

Profil

På din private profil kan du skrive om dig selv. Hermed kan andre brugere på Tourstart læse mere om de personer som lave ture, aktiviteter og andet indhold som deles på Tourstart.  

Profil på Tourstart iPhone app

Deling af indholdet på Tourstart app

I bunden af alle mc aktiviteter og ture er der et område med funktioner til deling af indholdet. Her er det muligt at dele med dine venner på Facebook, e-mail eller QR code. Det eneste som skal du skal er at klikke, og dermed kan andre motorcyklister nyde godt af aktiviteten eller mc turen.

Deling af indholdet på Tourstart motorcykel app

Download fra AppStore

Besøg AppStore for at hente app'en til din iPhone. Du skal blot klikke på logoet, som vil omdirigere dig direkte til AppStore.

Tourstart on AppStore

Yderligere spørgsmål

Skulle du have yderliger spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på info@tourstart.org.  Du er også velkommen til at kontakte os såfremt du har forbedringsforslag eller kommentarer, da vi altid lytter til brugerne og er interesseret i nye ideer og forbedringer.

Upgrade to
PRO
Ride your dream
tours with Tourstart
  • Download to GPS 

  • Navigate using the Android app 

  • Navigate using the iPhone app 

USD 19
each
PER YEAR
more...
You are recommended to update to the latest version of Internet Explorer.
To assure all functions on Tourstart are working correct, we recommend you to upgrade your browser, or use one of the other browsers: