Subscribe to TourNews

PHOENIX MC, DANMARK

About
Web
Address
Bysøstræde 14, 4300 Holbæk, Danmark
Contacts
Created by PHOENIX MC DANMARK

PHOENIX MC er en klub for manden med den rette attitude, der ønsker at køre tilbagelænet på en cruiser-, bobber- eller custom mc på min 500 ccm, og som sammen med de øvrige medlemmer lever efter værdierne loyalitet, empati, venskab, humor og respekt.

PHOENIX MC er en uafhængig klub, der respekterer alle andre MC klubber og meget gerne mødes med dem til træf, til fester og på vejen.

PHOENIX MC er godkendt gennem Biker Fonden. Vi er stolte af vores klub og vores mærke og samles omkring det og viser gennem dette hvem vi er og hvad vi står for.

PHOENIX MC er en blandet flok, både mht. alder, fritid og arbejde — men vi har klubben, kammeratskabet og vores liv på cyklerne til fælles. Familie og arbejde har hos os den højeste prioritet.

PHOENIX MC har det vi kalder højt til loftet. Med baggrund i famile og job, vil der være medlemmer der i perioder er mindre aktive, hvilket respekteres af klubben og øvrige medlemmer — engagement, loyalitet og tilhør er der derfor fokus på i prøvetiden.

PHOENIX MC holder klubmøde 1. torsdag i måneden på skift hos medlemmerne — se kalender, og kontakt os.

Du er altid velkommen til at deltage i vores åbne arrangementer — se under kalender. Skriv i vores gæstebog eller drop os en mail, så ses vi.

På gensyn


Bike club friends
BikerBed friends
Pictures
Videos
Members (1)
Status update
Created new bike club "PHOENIX MC, DANMARK"
Sep 17, 2013
  • All
  • Tours
  • Bike club friends
  • BikerBed friends
Marker
Symbol of BikerBed

Marker
Symbol of tour

Marker
Symbol of related Bike Club
Zoom on the map to view details
Upgrade to
PRO
Ride your dream
tours with Tourstart
  • Download to GPS 

  • Navigate using the Android app 

  • Navigate using the iPhone app 

USD 19
each
PER YEAR
more...
You are recommended to update to the latest version of Internet Explorer.
To assure all functions on Tourstart are working correct, we recommend you to upgrade your browser, or use one of the other browsers: