Subscribe to TourNews

Noble Suspects MC Østjylland

About
Web
Address
Bygaden, Odder Kommune, Danmark
Contacts
Created by Troels Lenchler Poulsen (Fut)

Noble Suspects blev dannet i forsommeren 2013 af 6 gode bikervenner. Hurtigt kom flere til og 29.aug blev der afholdt stiftende generalforsamling og vi har siden udviklet os til en klub der er i rivende udvikling.

Hygge, kammeratskab samt masser af MC kørsel, danner grundstenene for vores motto: “No limits for friendship”.

Det fælles tredie, motorcykler med afslappet tilbagelænet Chopper/Cruiser stil. Selvfølgelig får du de bedste brødre og søstre man kan tænke sig i hele landet, i en bikerfamilie hvor vi sætter samvær – loyalitet og de fedeste ture højt på dagsordenen…. Vi er klar over, at vores ydre for menig mand ser anderledes ud end folk er flest, men tag ikke fejl. Vi er alle hårdtarbejdende folk, brandmænd –sømænd- pædagoger – smed – fotograf – frisør – bankfolk osv. osv. og så har vi en enkelt sørøver bare for at nævne nogle få. Altså et bredt udsnit af befolkningen, som bare elsker det frie liv, bikerkulturen og det der naturligt følger med det.

Vi kører med rygmærke, men vi er hverken gangstere eller kriminelle. Så hvis du tror det, så skal du søge et andet sted hen, for så er vi slet ikke noget for dig. Men rygmærket binder os sammen og det er vores uniform og en naturlig del af klubben, og vi er stolte af det.Der vil selvfølgelig være en prøvetid for alle folk der søger ind i Noble Suspects Danmark MC og det vil der også være for dig. Vi åbner ikke op for hvem som helst, men vi er altid åbne overfor nye bekendtskaber.
Vi respekterer alle der respekterer os og vi gør ikke krav på noget andet end vores frie livsstil.

Skulle ovenstående have fanget din interesse er du mere end velkommen til at kontakte os… Også selvom du ”bare” vil være medlem.

Kontakt via hjemmesiden.

Bike club friends
BikerBed friends
Pictures (2)
Videos
Members (1)
Status update
Added 2 new image(s)
Jun 13, 2018
Bike club changed cover
May 29, 2018
Troels Lenchler Poulsen (Fut) is now member of Bike club
May 29, 2018
  • All
  • Tours
  • Bike club friends
  • BikerBed friends
Marker
Symbol of BikerBed

Marker
Symbol of tour

Marker
Symbol of related Bike Club
Zoom on the map to view details
Upgrade to
PRO
Ride your dream
tours with Tourstart
  • Download to GPS 

  • Navigate using the Android app 

  • Navigate using the iPhone app 

USD 19
each
PER YEAR
more...
You are recommended to update to the latest version of Internet Explorer.
To assure all functions on Tourstart are working correct, we recommend you to upgrade your browser, or use one of the other browsers: