Subscribe to TourNews

Ignite MC

About
Web
Address
Copperfields, Sankt Eriksgatan, Stockholm postort, Stockholm, 11336, Sweden
Contacts
Created by Anders Eriksson
Ignite MC som firar 10-årsjubileum i år är klubben där alla hänger med!

Ignite MC är en kamratlig sammanslutning av aktiva hojåkare i Stockholmsområdet. Syfte är att öka medlemmarnas möjligheter att träffas och köra motorcykel tillsammans med gamla och nya vänner.

Att åka på träffar, köra dagsturer och fika tillsammans betyder mycket för gemenskapen i ett sällskap där den gemensamma nämnaren helt enkelt är intresset för motorcykeln. Oavsett om du är 18 eller 68, åker fort eller långsamt, kör på asfalt eller grus så är du välkommen.

Klubben går efter devisen att alla hänger med och är inte inriktad på en speciell disciplin eller tillverkare. I blandningen av hojar hittar du mest sport, street, sporttouring, adventure och dual sport.

Det finns inget krav på medlemskap i Ignite MC för att hänga med på våra rundor, men vi ser gärna att du på sikt går med i klubben. Att vara med i Facebookgruppen kostar inget, medlemskap i Ignite MC kostar 100 kr per år. Klubben är ansluten till Sveriges Motorcyklisters Centralorganisation (SMC) och som medlem i Ignite MC ger SMC dig 50 kr i rabatt på ditt SMC-medlemskap.

Välkommen!

PS. Vi har ingen klubblokal! Gillar du att laga tak, måla fönster, städa, rensa ogräs och sälja korv på helgerna är Ignite MC fel klubb för dig.
Bike club friends
BikerBed friends
Pictures
Videos
Members (1)
Status update
Bike club changed logo
May 5, 2014
Anders Eriksson is now member of Bike club
May 5, 2014
  • All
  • Tours
  • Bike club friends
  • BikerBed friends
Marker
Symbol of BikerBed

Marker
Symbol of tour

Marker
Symbol of related Bike Club
Zoom on the map to view details
Upgrade to
PRO
Ride your dream
tours with Tourstart
  • Download to GPS 

  • Navigate using the Android app 

  • Navigate using the iPhone app 

USD 19
each
PER YEAR
more...
You are recommended to update to the latest version of Internet Explorer.
To assure all functions on Tourstart are working correct, we recommend you to upgrade your browser, or use one of the other browsers: