Subscribe to TourNews

Map

Vindfjelltunet

Information
Address
Nordgardseterveien 290, 3277 Steinsholt, Norge
Created by
Web
Event
Start date:
Sep 24, 2013
End date:
Sep 24, 2013
Start time:
17:00
End time:
20:00
Recurrency:
Pictures
Videos
Description
www.mc24.no/article.php?articleID=2766

For 155 kroner kan du få spise alt du orker av middag, kaffe og dessert, og det er flere retter å velge mellom. Det er også a la carte meny og rimeligere alternativer. Maten er bra og rikelig. Det er bra med plass innendørs, så litt ruskevær er egentlig ikke noe problem.
Er været bra, er det fint å stå eller sitte utendørs. Enten ved det lille vannet eller ved syklene. Det kommer ofte litt uvanlige motorsykler til Vindfjelltun, så det er alltid noe artig å se på! Verken vestfoldinger eller telemarkinger er spesielt skåren for tungebåndet, så skravla går rimelig uanstrengt både ute- og innendørs!

Klubbene og folkene
Senior MC avdeling Vestfold/Telemark har valgt dette stedet og denne dagen som fast møteplass i år. Likeledes møtes gjerne alltid noen fra Larvik Touringklubb — utenom dette kommer både racing, cruising og touringfolk hver eneste uke gjennom sesongen. Det kan også nevnes at Larvik Touringklubb er med og arrangerer MC-turen ”Farrisvannet Rundt”, som dette året skjer den 14. mai, med start på torget i Larvik klokka ett. Her kommer mange av de samme som frekventerer Vindfjelltunet

Flere langveisfra ønskes
Innimellom kommer MC-folk fra Vestfold og Telemark en tur til Tyrigrava på tirsdagene eller onsdagene. Kanskje kunne noen av de nærmere hovedstaden ta en tur nedover til Vestfold en gang eller to denne sommeren? Det garanters finfine mc-veier, bra mat og hyggelige folk. Enten du er derfra eller herfra er du alltid velkommen!
Alternativ lenger nord
Og vil du ha variasjon kan vi også ta med at Hvittingfoss mc-klubb har treffsted på torsdagsettermiddagene. Dette foregår mellom Hvittingfoss og Kongsberg på et sted som heter Sandsværsstua. Er været bra er det betydelig med sykler også der. Og mange av disse vil du kjenne igjen fra nettopp Vindfjelltunet.
Facebook share
Upgrade to
PRO
Ride your dream
tours with Tourstart
  • Download to GPS 

  • Navigate using the Android app 

  • Navigate using the iPhone app 

USD 19
each
PER YEAR
more...
You are recommended to update to the latest version of Internet Explorer.
To assure all functions on Tourstart are working correct, we recommend you to upgrade your browser, or use one of the other browsers: