Subscribe to TourNews

Map

Trackday informationsmøde

Information
Address
Snedkervænget 5, Sydbyen, Stenstrup, 4700, Danmark
Created by
Tags
Web
Event
Start date:
Apr 26, 2014
End date:
Apr 26, 2014
Start time:
12:55
End time:
13:55
Pictures
Videos
Description
Har du overvejet at prøve trackdays, men aldrig fået taget dig sammen? Så har du muligheden for at deltage i et informationsmøde, hvor du kan få svar på alle dine spørgsmål. Vi afholder 2 informatiionsmøder, som tager udgangspunkt i begynderen som aldrig har været afsted. 

Formålet med mødet er at få flere motiveret til at komme med ud på banerne. Vi ved at mange har ønsker om dette, men oftest ikke lige har nogle i deres omgangskreds at køre sammen med. Ved deltagelse i infomødet har man mulighed for at møde andre som måske heller ikke har nogle at køre sammen med og derved komme afsted. TrackdayGuiden har indgået samarbejde med flere trackdayarrangører omkring deltagelse i deres arrangementer og vil således være at finde i ryttergården på udvalgte trackdays. Vores rolle til disse trackdays, vil være at hjælpe nye kører med spørgsmål samt hjælpe i det omfang det ønskes.
Facebook share
Upgrade to
PRO
Ride your dream
tours with Tourstart
  • Download to GPS 

  • Navigate using the Android app 

  • Navigate using the iPhone app 

USD 19
each
PER YEAR
more...
You are recommended to update to the latest version of Internet Explorer.
To assure all functions on Tourstart are working correct, we recommend you to upgrade your browser, or use one of the other browsers: