Subscribe to TourNews

Map

Stumpemarked - Jysk Automobilmuseum, Gjern

Information
Address
Skovvejen, 13, 8883, Gjern, Danmark
Created by
Tags
Web
Event
Start date:
Jun 4, 2016
End date:
Jun 4, 2016
Start time:
09:00
End time:
15:00
Pictures
Videos
Description

Stumper i Gjern

Med juni følger stumpemarkedet i Gjern, et udendørs stumpemarked på parkeringspladsen foran Jysk Automobilmuseum i Gjern.

Det sker for 32 gang lørdag den 4. juni 2016, hvor stadeholderne og bagagerumssælgere fra hele Danmark vil åbne deres kasser. Der er hvert år nye udstillere, så der er  altid meget at kigge på.

Biler, motorcykler, knallerter, traktorer og naturligvis masser af stumper til disse  køretøjer. Desuden bliver der solgt gamle brochurer og litteratur på stumpemarkedet .   

Stumpemarkedet i Gjern er et rent stumpemarked, der kun har stumper og hele effekter ældre end 25 år, der er relateret til hobbyen.  Et stumpemarked er også præget af interesser og i øjeblikket er gamle knallerter blandt andet særdeles populære. Det ses tydeligt på de mange stande, hvor der både er hele knallerter og knallertdele.

Det er et helt uforpligtende stumpemarked fordi der ingen tilmelding er, man møder bare op. Dette er populært blandt stadeholdere, og de har den glæde at også et stort publikum år efter år møder op og lige skal kigge kasserne igennem.

Stumpemarkedet starter når stadeholderne har pakket ud. De første kommer ved 6 tiden. Omkring kl. 9 er de fleste mødt frem og derefter er der livlig handel og snak resten af dagen.

Markedet er en rigtig hyggedag, hvor der er masser at se på, blandt andet det  afspærrede parkeringsareal, hvor der er fyldt op med veteranbiler, spændende sportsvogne og motorcykler.

Museet vil denne dag være åbent kl. 10-17. Denne dag kan museet gæster også se  museets nyheder.

Med venlig hilsen
Jysk Automobilmuseum

Facebook share
Upgrade to
PRO
Ride your dream
tours with Tourstart
  • Download to GPS 

  • Navigate using the Android app 

  • Navigate using the iPhone app 

USD 19
each
PER YEAR
more...
You are recommended to update to the latest version of Internet Explorer.
To assure all functions on Tourstart are working correct, we recommend you to upgrade your browser, or use one of the other browsers: