Subscribe to TourNews

Map

State Prison Festival - Horsens

Information
Address
Fussingsvej, 8, 8700, Horsens, Danmark
Created by
Tags
Web
Event
Start date:
Jun 9, 2016
End date:
Jun 12, 2016
Start time:
15:00
End time:
12:00
Pictures
Videos
Description
Den 9.-12. juni er Horsens State Prison Motorcycle Festival tilbage med en på alle måder forkromet event for MC-elskere!
Billetsalget begynder 01. december 2015, billet skal købes på deres hjemmeside.

For anden gang slår FÆNGSLET i Horsens portene op for MC-folkefest. Her handler det om vind i håret, grej, god livemusik, og at møde nye og gamle venner!

Pladsen rummer både temabarer, MC-udstillere, brugtmarked, wellness, masser af shows, konkurrencer og daglige aktiviteter. Husk ikke mindst den store lørdagsparade igennem Horsens, hvor landets flotteste motorcykler luftes.

”Vi fik en masse erfaringer i år, hvor vi startede ud. Dem vil vi selvfølgelig bruge konstruktivt til at forbedre Horsens State Prison Motorcycle Festival, som er den eneste af sin art i Danmark. I 2016 fokuserer vi endnu mere på de små og store oplevelser på pladsen og samarbejde med MC- forhandlere, leverandører og klubber. Samtidigt er det vigtigt for os, at det ikke bliver en lukket fest, nysgerrige bilister skal også kunne være med,” siger Katrin Secher, projektkoordinator.

Programmets første musiknavne tæller D-A-D, Back to Black, Gasoglim, Kings of Rock og Knud Lindhard, og det endelige line-up fordeles i ’16 på flere scener.

Facebook share
Upgrade to
PRO
Ride your dream
tours with Tourstart
  • Download to GPS 

  • Navigate using the Android app 

  • Navigate using the iPhone app 

USD 19
each
PER YEAR
more...
You are recommended to update to the latest version of Internet Explorer.
To assure all functions on Tourstart are working correct, we recommend you to upgrade your browser, or use one of the other browsers: