Subscribe to TourNews

Map

Sæson Åbning af Egeskov

Information
Address
Snedkervænget, Næstved, Danmark
Created by
Tags
Event
Start date:
Apr 22, 2016
End date:
Apr 22, 2016
Start time:
08:00
End time:
17:30
Pictures
Videos
Description

Åbning af Egeskov slot 22/4 

Vær med til at åbne sæsonen 2016 på Egeskov slot. Arrangementet er Fyn’s kæmpestore svar på Sjællændernes åbning af Bakken. Til åbningen i 2015 kom omkring 4 000 motorcyklister, og der var Mc'er så langt øjet rakte.

Kør med på denne skønne tur, som er arrangeret i et samarbejde imellem BIKX i Næstved og ”Sonnytour”, turen starter fra BIKX i Næstved.

Det bliver med sikkerhed en dejlig tur/dag, fordi hele dagen står i Motorcyklernes tegn, både vores egne og Egeskov slots.

For at nyde naturen kører vi en mindre omvej af de små Fynske veje inden ankomsten til Egeskov slot. Tur ruten er lagt forbi smukke Fynske seværdigheder, vandmøller, godser, slotte og herregårde.

Når vi ankommer til Egeskov slot, så er der fri adgang til slottet, parken og de mange udstillingshaller. Denne flotte invitation skyldes, at Grev Michael Ahlefeldt har en fantastisk samling af motorcykler, som han nyder at vise frem for sine gæster, og så er han ydermere selv en meget passioneret motorcyklist. 

Ps. Husk madpakken. Årsagen til denne opfordring er vores erfaring fra 2015, hvor der var lange køer og alvorlig mangel på boder, der solgte god mad og drikke (kolde pølser og lunken kaffe og sodavand var der rigeligt af).

Husk også en brik til støttefoden, fordi vi skal parkere vores maskiner på græs p-plads.

Du kan læse meget mere på Egeskov slot’s egen hjemmeside i linket her:

www.egeskov.dk/calendar/gratis-adgang-g%C3%A6ster-p%C3%A5-motorcykel-sk%C3%A6rtorsdag

 

Link til tur ruten der køres frem til Egeskov Slot og retur er her, alle kan frit downloade ruten direkte fra Tourstarts hjemmeside i linket her:

 

tourstart.org/tour/%C3%85bning_af_Egeskov_slot_224__16_22476

 

Start fra BIKX kl 08.15

Hjemkomst ca. 17.00

Facebook share
Upgrade to
PRO
Ride your dream
tours with Tourstart
  • Download to GPS 

  • Navigate using the Android app 

  • Navigate using the iPhone app 

USD 19
each
PER YEAR
more...
You are recommended to update to the latest version of Internet Explorer.
To assure all functions on Tourstart are working correct, we recommend you to upgrade your browser, or use one of the other browsers: