Subscribe to TourNews

Map

Horsens State Prison Motorcycle Festival

Information
Address
Fussingsvej 8, Horsens, Horsens, Danmark
Created by
Tags
Web
Event
Start date:
Jun 18, 2015
End date:
Jun 21, 2015
Start time:
12:00
End time:
12:00
Pictures
Videos
Description

Nu runger rocken atter i murene!

Den 18.-21. juni 2015 slår FÆNGSLET i Horsens portene op for en helt ny festival for alle, der elsker god rock’n’roll og fascineres af flotte motorcykler.

Oplev Twisted Sister (formentlig den sidste koncert i Danmark nogensinde), Suzi Quatro, Dizzy Mizz Lizzy, Pretty Maids og mange flere.

Rammerne er imponerende og helt unikke i Horsens: FÆNGSLET står som i 2006, da den sidste fange forlod det, og som musik-venue er stedet råt, rummeligt og helt perfekt til klar tråd og hæse stemmer.

Udover rock’n’roll af den slags, man både kan høre, se, smage, lugte og MÆRKE, er festivalens tema motorcykelkultur. Kom og se nogle af verdens mestimponerende motorcykler – og kører du selv MC, så tøv ikke med at ankomme på to hjul. Alle, der selv kører MC, kan køre helt ind på FÆNGSLET og parkere.

Kom en enkelt dag og eller nyd hele festivalen, måske endda med overnatning på Prison Camp. Billetter kan købes nu på Billetlugen.dk.

HSPMF er en ny og spændende festival for motorcyklister med fokus på:

  • Benzin, gummi og god musik

  • Lækker mad

  • Mulighed for hotelovernatning

  • Fantastisk motorcykel stemning

Festivallen afholdes på Fængslet i Horsens, og der åbnes for celler og porte op til en tilbagevendende festival for alle som elsker motorcykler og den stemning og livsstil som er tilknytte motorcyklerne.

Fængslets rustikker bygning danner rammerne om begivenheden hvor hele familien kan deltage, uanset motorcykel mærke.Der skal frisk luft til når man kommer ud efter en lang vinter, og som en naturlig del af motorcykel festivallen er det muligt at komme ud af køre nogle motorcykel ture i lokalområdet, så du får set både, skove, søer og store naturoplevelser.

Facebook share
Upgrade to
PRO
Ride your dream
tours with Tourstart
  • Download to GPS 

  • Navigate using the Android app 

  • Navigate using the iPhone app 

USD 19
each
PER YEAR
more...
You are recommended to update to the latest version of Internet Explorer.
To assure all functions on Tourstart are working correct, we recommend you to upgrade your browser, or use one of the other browsers: