Subscribe to TourNews

Map

Demodag ved Grund MC

Information
Address
Tøjstrupvej, 37E, 8961, Allingåbro, Danmark
Created by
Web
Event
Start date:
Apr 24, 2016
End date:
Apr 24, 2016
Start time:
10:00
End time:
16:00
Pictures
Videos
Description

Hvert forår afholder vi Demodag, som er et rigtigt hyggeligt arrangement hvor vi inviterer forhandlere til at komme og vise årets nye motorcykler frem, mc-tøj, hjelme og lignende. Det er selvfølgelig også muligt at få en prøvetur på de motorcykler som forhandlerne har med (husk kørekort), og vi kan uden blusel sige, at mange nye motorcykelhandler har sin oprindelse ved Demodag. – Også for klubbens medlemmer.

Vi er heldige at der altid har været god opbakning om Demodag, med mange glade besøgende, som nyder at få luftet motorcyklen nu hvor foråret endelig er kommet, mødes med hinanden, få snakket lidt om og kigget på de nyeste modeller (motorcyklerne!!) og i det hele taget bare have en hyggelig dag.

Der er altid kaffe på kanden, og mulighed for at købe en pølse m/brød, en bakke pomfritter, eller bare lidt at drikke, og priserne er holdt på et niveau hvor alle kan være med.  Kaffen er dog gratis ;-)

I år, 2016, bliver demodag afholdt søndag den 24.april fra klokken 10-16. Vi kan allerede løfte sløret for at Rydbergs MC, Bikeshoppen, Mum’s MC, Moto Mundo mc-rejser og Viking Vejhjælp kommer. Vi er langt fra færdige med at invitere forhandlere m.v.  så der kommer flere til.

Vi glæder os til at hilse dig velkommen
Facebook share
Upgrade to
PRO
Ride your dream
tours with Tourstart
  • Download to GPS 

  • Navigate using the Android app 

  • Navigate using the iPhone app 

USD 19
each
PER YEAR
more...
You are recommended to update to the latest version of Internet Explorer.
To assure all functions on Tourstart are working correct, we recommend you to upgrade your browser, or use one of the other browsers: