Subscribe to TourNews

Map
Scenic
Mountain
Seaside
Twisted
Straight
Duration:
1h 17 min
Distance:
38 km
Rating:

Please Login or Sign up to rate this

Fyn er jo kendt for sine mange stråtægte bindingsværks huse og gårde, og du kommer forbi et par stykker. Følg den kringelede rute på Nordfyn og du vil se hvorfor Fyn er kendt for hav, strand og...
Videos:

Nordfyn

Fyn er jo kendt for sine mange stråtægte bindingsværks huse og gårde, og du kommer forbi et par stykker. Følg den kringelede rute på Nordfyn og du vil se hvorfor Fyn er kendt for hav, strand og drivhusene. Køres der på de små veje og kystvejen er det sikkert at der kommer mange gode oplevelser ud af turen. Turen giver mulighed for at holde og nyde den medbragte kaffe på et ualmindeligt flot sted, og skulle du være mere til at købe en is, er det muligt på næste rast. Turen slutter i Bogense hvor den store sult kan stilles, og der kan nydes den specielle stemning som er i den gamle kvarter med de flotte huse og høje træer.

Den Nye Lillebæltsbro

Turen starter med at nyde synet af den nye Lillebæltsbro og den flotte udsigt som husene har her i første række. Linket viser lidt om den gamle og nye lillebæltsbro og deres historier. Broen er bygget fra 1965 til 1970.
http://www.middelfart-museum.dk/lillebaeltsbroerne/index.php?option=com_content&task=view&id=41&Itemid=86

Udsigtspunkt - medbragt kaffe

Godt sted til at nyde den medbragte kaffe, og gøre et længere ophold. Der er en meget fin græsplæne hvor dagscamping er tilladt.

Is kiosk og en lille havn

Et stop hvor det er muligt at købe en is eller måske lidt grill mad. En hyggelig lokal havn med masser af feriestemning af lokale og turister fra både ind- og udland

Hyggelig havn

Bogense havn har det meste. Træbåde og lidt havnemiljø, hvor der er en café med udsigt over havnen og havet.
http://www.nordfynskommune.dk/page.asp?sideid=246&zcs=2
Leave a comment
Facebook share
Delete this tour?
 
No
 
Yes
You are recommended to update to the latest version of Internet Explorer.
To assure all functions on Tourstart are working correct, we recommend you to upgrade your browser, or use one of the other browsers: